[]

oyun önerisi

bana şöyle güzel oyun önerin de tadından yenmesin. tek şartım eğlenceli olması ve boyutu mümkünse 4gb ı geçmemesi. interneti hızlı olan bir yerdeyim ve yanımda 4gb lık bir flashdisk var. eve giderken indirip götüreyim diyorum.




 
sleeping dogs var. black box versiyonu 3.5 gb sanırım.


  • tabanzabonanza  (05.09.12 15:59:39) 
prototype 2 indir senaryo bitince bile oyunu bırakamıyosun. boyutu yüksek ama rip olarak indirebilirsin


  • zombie0  (05.09.12 16:01:39) 
eğlenceli anlayışı kişiden kişiye değişse de. saints row 3 bana göre epey güzel bir espri anlayışına sahip boyu posu da 4 çikobyte yok diye hatırlıyorum.(oynanış olarak gta gibin)

advanture seviyorsan ve hala oynamadıysan ısrarla monkey island 3. eğlenceli değil, epey komik : ) (bir yerlerden de serinin eski hikayesini okursan hikaye daha da güzel gelebilir gözüne)

platform seversen, earth worm jim (3d olanı değil ama) o da epey ufak boyutlu bir oyun hatta ve hatta heart of darkness (bu da platform)

fps seviyorsan bulletstorm (boyu az büyük olabilir emin değilim)

frp seviyorsan bard's tale. komiktir frp yi sevdirir

hepsi biraz eski sayılcak oyunlar ama (saints row ve bulletstorm hariç) fakat seni bilgisayara çok fena kitlerler
  • kumdan kale  (05.09.12 16:06:47) 
from dust

2,5 gb galiba. oyunda tanrı oluyorsun, kullarına yardım ediyorsun falan. bayağı eğlenceli ve zaman öldürücü. ubisoft yapımı.
  • empati kuramayan psikolog  (05.09.12 16:08:53) 
ne indirirsen indir, blackbox rip olmasına dikkat et. eğer boyut önemliyse bu abilerden iyisi yok.


  • arnatuile  (05.09.12 16:12:39) 
Broken sword serileri eğlenceli gelmişti bana. Sam and Max var bir de.Bunlar adventure.
Worms world party falan serileri de süper 3 boyutluları hariç.
Team fortress var online bir oyun.Counter strike dan daha eğlenceli bence.
ve sims serileri var tabiki.
  • işteöylebirşey  (05.09.12 16:23:24) 
Orcs must die 1 ve 2.

Hem boyut şukela, hem eğlence.
  • cakabo  (05.09.12 16:41:55) 
prototype 1
prototype 2

yalnız boyutlar kötü blackbox versiyonunu falan bul, full rip falan.
  • wayne  (05.09.12 19:19:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.