[]

Iphone 4s display de sararma sorunu...

Selam ahali,

yeni oluşan bir sorunumu paylaşmak istiyorum ve yardımlarınızı, nerede ne kadara halledebilirim, zaman geçtikçe acaba geçermi vs. gibi cevaplarınızı beklediğimi de peşinen eklemek isterim:

Hatırlayanlar olur, iphone 4 retina ilk satışa çıktığı zaman sarı lekeleri olduğu, bunun da kullandıkça geçtiği gibi bir olaylar olmuştu.

Şimdi neredeyse aynı şey, ama lekeler değil bildiğin sararma var display'de. çok büyük olmasa da göze batmakta.. Bir de yaptığım bir deneme sonucu gördüm ki, eğer buzdolabında biraz soğutursam cihazı bu sararma geçmekte.

Şimdi ben bunu bir arkadaşıma hong kong'dan getirtmiştim dolayısıyla garantisi yok galiba. Bu display nasıl değişir, ne kadara değişir nerede değişir yoksa başka çözüm yönteminiz var mıdır??

teşekkürler

 
Tahtakale yıldız han'a git, orada ekran fiyatını sor. youtube videolarından izleyerek kendin değiştirebilirsin.

ha bana kalsa kullan öyle, boşuna sök tak yapmak gereksiz.
  • excomzkko  (05.09.12 15:28:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.