[]

bir boğa burcu erkeği hakkında bilemediklerimiz

bir boğa burcu erkeği aşkta ne arar, olmazsa olmazları nelerdir? kısaca etkilenmesi değil de zınk diye kalması adına neler söyleyebilirsiniz? bir de şey sanırım ilk önce benden duygularımdan söz etmemi filan bekliyor hani güvenmek ister gibi, var mıdır bu burcun böyle bir özelliği, bir helptir bir bilgi paylaşımıdır bekliyorum.




 
çok açık ol. esprilerine gül. değerli hissettir. güven ver ama bunlardan önce.

cevap ver. kesin olsun.
  • nezaretten taharet  (05.09.12 02:01:47) 
  • neysene  (05.09.12 02:11:05) 
hükmetmeyi sever ama kabul etmez. güvendiğini hissedersin ama asla %100 güvenmez. Çok sever ama senden emin olmadığı bi an çekip gider ruhun duymaz. Sadece sana odaklanır, aynı şeyi bekler. İlişkin açlıktan değil tokluktan biter, sıkılırsın bi süre sonra boşver uzak dur boğadan. Boğalar yalnız kalmaya mahkum aptal aşıklardır.


  • mcmanus  (05.09.12 02:11:25) 
@mcmanus burcunu yazarsan belki her şey aydınlanır :)


  • rhoda  (05.09.12 02:16:02) 
merhamet, sabır bu yaratık türünde en yoğun bulunan özelliklerdir. öyle biriktirirler ki, bunda bulunan acımasızlığı dünya üzerinde başka bir yaratıkta görme şansın yoktur. hakkını verir. zınk diye kalması için, sevişirken hiç beklemediği birşey yapabilirsin. geleneksel bir adamsa yapmaktan korktuğun şeyleri denemeni öneririm :)
doğallık en sevdiği şeydir. buradan çıkarım, yanında burnunu karıştırmak olmasın ltf.
duygusaldır, romantiktir. maddiyat meselesi önemlidir. birlikte ve kaliteli yaşamı savunur, aile özeldir. riski sevmez, gelenekseldir. kontrolün onda olmasını ister. duygularını hızlıca dile getirirsen, çabuk unutur. yavaş yavaş yaymalısın güzel geçirilen zamanlara. güven meselesi en zor meselesidir, kıskançlığı tetikler kontrol edemezsen. başarılar
  • digger  (05.09.12 02:24:02) 
ibnelesiyorlar mutemadiyen.


  • lorenzen  (05.09.12 03:05:21) 
boğa burcu erkeği nedir ya?
inanmayın böyle şeylere, insan boğa burcu diye diğer insanlardan farklı bir şey beklemez, her insan dürüst, sevimli, yalansız vs insanlarla karşılaşmayı, böyle ilişkisi olmayı bekler, burda sana beklediği söylenen şeyler boğa burcunun insanlarına değil tüm insanarın beklediği şeylerdir.

Sen dürüst ol saygılı ol yeterli. Burçlara göre davranmaktan ve insan davranışlarını burçlara bağlamaktan vazgeçmenizi öneririrm.
  • basond  (05.09.12 09:01:18) 
kendi deneyimime göre söyliym;
öyle zınk diye kalmak onlara göre değil.yani birinden zınk diye etkilenebilir ama adım atmak için bekler.yavaş yavaş ilerlenmesini ister.bu sevmediği için değil, hayatında ani değişikliklerden hoşlanmadığı içindir.
sabırla ilerlemek lazım o yuzden.
  • demoniclewinsky  (05.09.12 10:17:54) 
@rhoda burcum boğa :)


  • mcmanus  (05.09.12 13:48:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.