[]

kalp carpintisi

pek sevgili hipokratlar
son bir haftadir kalbim ara ara carpinti yapiyordu. gunde dort bes kez ortalamayla.
fakat bugun asiri derecede arttilar. yaklasik 15 kere olmustur son uc saat icinde.
rogaine foam kullaniyorum on gundur. -minoxil gibi bir sey- uzerinde kalp carpintisi yapabilir diyor. daha once minoxil kullanmistim ama sorun olmamisti.
ayrica b vitamini kullaniyorum.
dun icki ictim biraz. su an kollarim ve bacaklarim cok halsiz.
ne yapmaliyim? gidici miyim?
not: bulundugum yerde saat daha 17.05

 
rogaine foam minoxidil gibi bir şey değil minoxidil.ondan olabilir,eskiden olmuyor diye şimdi de olmayacak diye bir şey yok.en iyisi kardiyolojiye görünmen.


  • mehmetoloji  (05.09.12 00:06:06) 
Abi benimde başıma geldi bu durum lakin kafein alımını durdurdum diyebilirim illaha kola içeceksem 1 bardaktan fazla içmiyorum.Nescafe zaten içmiyorum çayın bir zararını görmedim henüz


  • guitarissimo  (05.09.12 00:11:51) 
evet son bir haftada oldukca fazla kahve kola ve kafein iceren urunler tukettim. neredeyse gunde bir litre diyebilirim. cok az yemek yiyorum cok fazla kafeinli icecek tuketiyorum. bu da sebebiyet vermis olabilir.
buyutecek bir sey yoktur herhalde?

  • bohr atom modeli  (05.09.12 00:17:23) 
Panik etkisi de oluyor. Kardiyolog birseyiniz yok derse bir anda gecebilir.


  • mr lucky  (05.09.12 01:40:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.