[]

Eski sevgiliyi aramak ya da aramamak?

Selam ahali,

Şimdi ben er kişiyim.5 ay önce bir yıllık sevgilimden ayrılmıştım.Ondan sonra bir kişi daha girdi hayatıma ama fazla uzun sürmedi.Eski sevgili ile tekrar bir araya gelme şansı ise hemen hemen sıfır.Öyle kavgalı dövüşlü de ayrılmadık ama.

Şimdi benim bu eski sevgilimi ara ara telefonla arayasım geliyor ama kendimi frenliyorum.Son zamanlarda ise daha bir arayasım geliyor.Nedenini ise tam olarak da bilemiyorum.

Ne düşünüyorsunuz bakalım bu konuda?Daha önce mutlaka tecrübe edenleriniz olmuştur bunun gibi bir durumu.

Not:Montla sıçmayı denedim ama pek işe yaramadı.

 
arama.


  • karizmatik degil ama yakisikli  (04.09.12 23:25:40) 
arama kardeşim. yapma.


  • rebellion  (04.09.12 23:26:27) 
kesin arama.


  • kakao  (04.09.12 23:27:24) 
burada bu kadar insan arama demiş, ben de arama diyorum. bir bildiğimiz var.


  • dead and broken  (04.09.12 23:28:15) 
Yapma. Bi araya gelme şansı zaten az, gelseniz de güzel bi şeyler çıkmaz ortaya. Arama.


  • innatedesire  (04.09.12 23:32:16) 
arama.


  • amugochi  (04.09.12 23:36:29) 
1 haftalık bi ilişki sonunda 5 ay ayrı kaldık, kavga etmiştik. sonra beni aradı, 1 hafta 4.5 seneye döndü. ayrılalı 2 ay oluyor gerçi kasşldklafg. ayrılma nedenine de bağlı şimdi, bir de gerçekten sevip sevmemene. otur bi düşün, artılarını ve eksilerini, ona göre davran.


  • gebere jackson  (04.09.12 23:40:22) 
kafan güzelken zaten arayacaksın. ertelemenin lüzumu yok ara bence.


  • japon askeri  (04.09.12 23:42:55) 
ben kavgalı dövüşlü ayrıldım bi daha siksen suratına bakmam. sen niye aramıyosunki ? aramızda bir fark olmalı.


  • gamaflex  (05.09.12 00:20:29 ~ 00:21:20) 
gamaflex bütün her şeyi çürüttü. bence de ara haklı adam.


  • take me rufee2  (05.09.12 01:09:20) 
Sana bu "Arama" diyenlere yuh diyorum. Geçmiş ilişkine dair süre dışında detay vermemene, neler yaşayıp/yaşamadığından bahsetmemene rağmen ezbere "Arama" diyen insanlara göre hareket edeceksen bu hayatta daha katetmen gereken çok yol olduğunu söyleyebilirim. Kavgasız, gürültüsüz ayrıldıysanız gayet arayabilirsin.


  • Struttin  (05.09.12 01:24:27) 
bence ara
buraya yazabilecek kadar bu soru kafanı kurcalıyorsa ara en azından kafanda soru işareti kalmasın

  • justaphantom  (05.09.12 01:28:57) 
herkes kendi hayatlarında x,y,z kişileriyle yaşadıkları ilişkilere göre cevap vermiş/veriyor doğal olarak.

şöyle bir değişken göz ardı ediliyor çoğu kez; ne cevap verenlerin hepsi aynı kişi ne de ilişki yaşadıkları x,y,z kişileri aynı kişiler.

dolayısıyla; sen bahsettiğin a kişisiyle ne olacağını yaşamadan bilemezsin.

aramayıp duyacağın pişmanlık ömür boyu süreceğine, arayıp (belki devamını yaşayıp, belki iyi belki kötü sonuçlansa da) da duyacağın pişmanlık falanca süre sürer, sonrasında kafan rahatlar en azından.

iç sesini dinle. iç sesin; kişiliğimizin bilinçaltımızdan bize seslenişi olduğunu düşündüğümden, onu çok dinlerim... ne olursa olsun sonunu her zaman göze alarak tabi..
  • holy diver  (05.09.12 10:35:09) 
kötü bi şekilde ayrılmadıysanız ara tabi ki niye aramayacakmışsınki? keşke beni de birileri arasa böhühüüh :(


  • yok öle bişi  (05.09.12 11:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.