[]

digiturk kumanda problemi

teknoloji ile alakasız bir adam değilimdir ama şöyle bir problemim var:

atıyorum 24 numaralı kanalı izliyorum ve 182'ye geçmek istedim. aşağıdaki numaraları kullanırsam (1'den 0'a kadar olan) sinyal gidiyor fakat değişmiyor kanal. uydu alıcısı algılıyor ama kanal değiştirmiyor.

sadece ve sadece kanalı yukarı tuşu ile mavi altyazılı haline getirip öyle kanal değiştirebiliyorum. 24 nolu kanaldan 25'e geçerken (altta mavi bant varken)182 yazıyorum.

bu sorunun çözümü var mı? hatırlamıyorum bir ay öncesine kadar böyle bir sorun.

 
son yazılımla alakalı olabilir tekrar yazılımına bakın bence menüden.


  • kobretti  (04.09.12 17:24:09) 
fişi çıkarıp takmak da çözüm olabilir. arada kafası karışıyor alıcının.


  • excomzkko  (04.09.12 19:40:08) 
Birebir aynı sorun 1 haftadır bende de var. 1 hafta önce deneme amaçlı tivibu bağlatmıştım. tam o ara başlayınca iki receiver arası çakışma olduğunu falan düşünmüştüm. sonra kumandayı gidip abimde denedim. baktım düzgün çalışıyor direk tivibudan diye teşhis koymuştum.

o zaman hakikaten auto update falan yaptıysa yazılımla alakalı olabilir.
  • aamet jr  (05.09.12 11:42:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.