[]

Free hug

Turkiye'de yapilmis versiyonu var mi bunun? Varsa nasil tepkiler verilmis? Yoksa arada bir olsa hos olmaz miydi? İnsanlarin ihtiyaci yok mu sizce? Sorular sorular




 
free hug deyip cüzdanını çarpabilirler dikkat etmek gerek. hatta sana senaryoyu yazayım:
kız gelir free hug falan der sen de "ehe ehe" der sarılırsın sonra elemanın biri gelir sen benim/kankamın kız arkadaşıma/bacıma nasıl sarılıyosun der orda bi itiş kakış bi bakmışsın cüzdan iphone gitmiş, sen hala "yok abi sen yanlış anladın..."

not: benim içim fesat.
  • koyukalem  (03.09.12 23:55:56) 
istiklal'de vardı, rastladım ben. gayet sarılıyordu insanlar.


  • yvandal  (03.09.12 23:56:13) 
Daha öncesinde İnci Sözlük yaptı. www.youtube.com

Bu seneki Ekşifest'te de vardı, tepkiler gördüğüm kadarıyla iyiydi valla.
  • Rochefort  (03.09.12 23:58:06) 
Yapsak mı ya la?


  • barky  (03.09.12 23:58:49) 
vardı tumblr'cılar yapmıştı sanırım. inciciler de kesin yapmıştır. bir de yunus günçe yapmıştı birkaç sene önce diye hatırlıyorum.


  • hesabım silindi kırgınım modlar  (03.09.12 23:59:14) 
  • rebellion  (03.09.12 23:59:20) 
  • buf-e kür  (04.09.12 00:00:04) 
kesinlikle yapılması gereken birşey bence, yemin ediyorum hönküre hönküre sarılırım bırakmam


  • naw man fuck that  (04.09.12 00:07:01) 
türkler kadar sarılan bir millet mi var la? gereksiz. o samimiyetsiz, sevgisiz batı ya ait bir şey


  • mr fusion  (04.09.12 00:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.