[]

Uludağ üniversitesine kısayol

Uludağ Üniversitesine kayıt olmak için İzmir-balıkesir tarafından otobüsle bursa'ya gidilecek. Sanıyorum kampüs bir uçta terminal ayrı uçta yer alıyor. Otobüsle gelecek kişi nerde inip hangi vasıtaya binmelidir ki çevreyolundan otogara gidip ordan da üniversiteye dönmekle uğraşmadan en kısa ve çabuk yoldan kampüse ulaşsın.

Biraz acil, şimdiden teşekkürler.


 
terminalden 38 numaralı otobüse bin. kent meydanında in. hemen yanında osmangazi tren istasyonu var. oradan universite yazan trene bin. bu kadar.


  • raycharles  (03.09.12 15:54:02) 
terminal'den direkt uludağ ünv. 93 numara gidiyor.


  • kakao  (03.09.12 15:55:58) 
Onu anladım arkadaşlar da ben terminale gitmeden, yolda inip kısayoldan gitmeyi soruyorum. Otobüs çevreyoluna girmeden inip doğrudan kampüse giden bir araçla ulaşma imkanı var mı?


  • 44  (03.09.12 16:00:08) 
eskiden minteks'ten servis vardı, halen devam ediyor mu bilmiyorum.


  • gkhncnzdgn  (03.09.12 16:03:20) 
ünv. diğer tarafta yolda inip gitmeniz için terse kalıyor. ya taksi tutacaksınız arkalardan götürecek sizi ya da arabalı bi tanıdığınız gelip alacak.


  • kakao  (03.09.12 16:04:11) 
işini riske atma. en kısa yol bildiğin yoldur.


  • kakao  (03.09.12 16:07:46) 
Bir keresinde Yalova'ya giderken çevre yolunu kaçırmış ve mecburen şehir içine gitmek zorunda kalmıştım. O kaçırma işini sürekli yapan bir araç olsa iyi olurdu:)

Ben gitmeyeceğim, bir arkadaş çocuğunu kayda götürecek. Ben de en kısa yol bildiğin yoldur demiştim ama haritadan bakınca terminale gidip ordan kampüse gitmek gerçekten yolu çok uzatıyormuş.
  • 44  (03.09.12 16:22:15) 
valla üniversiteye yakın minteks duragı var oradan da taksiyle gidebilirsin sanırım çünkü bursada otobüs firmalarının servisi yok belki başka bir yöntemi vardır minteksten bilemiyorum onu da çünkü minteksten sonra çevre yoluna giriyor. eger gece saatinde bursada olacak yada sabah çok erken olacak gibi bir yolculuk yaparsanız sizi görükle girişinde bırakıyorlar yada oraya çok yakın bir yerde. diger saatlerde direk çevre yolu


  • exodia  (03.09.12 17:52:31) 
Salihliden gelinecekti , artık geçti. Teşekkürler herkese.


  • 44  (03.09.12 22:49:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.