[]

hayal kurmak

anketvari bir duyuruyla karşınızdayım

ben çok hayal kuruyorum. bazen ters giden şeyler yüzünden uykularım kaçıyor, ben de veriyorum kendimi hayale. kurduğum hayal de öyle adriana lima'yla yatmak, 800 odalı dev bi şatoda yaşamak zengin olmak falan değil. daha olmayacak şeyler (böyle deyince istediğim zaman adriana lima'yla yatabilirmişim gibi oldu ama yok, yatamam), ne bileyim mesela çok iyi bi futbolcu olmak, çözülememiş bi matematik problemini çözüp saygınlık kazanmak gibi şeyler.

yaşım 28, evli barklı adamım, saçmalıyo muyum acaba? başka böyle dertlerinden kaçmak için hayal kuran var mı? bunlar nasıl hayaller?

 
çok fazla sorunumun olduğu ve bunlardan kurtulmamın imkansız olduğu bir dönemde kendimi ayakta tutabilmek için ben de benzer bir şey denemiştim. akıl sağlığımı korumama yetti, gerisi de umurumda değil.

yaş 28. eşşek kadar insanım.
  • kedili madam  (03.09.12 11:32:14) 
yok aslinda sacmalamak degil ama bunlari daha gelistirip ufak hikayeler yazabilirsiniz.

bende hayal kuruyorum böyle, genelde ana hatlarinida not aliyorum.olmayacak seyler ama insana baska yerlerde ilham verebiliyo.
  • serabetan  (03.09.12 11:35:31) 
bir kişilik bozukluğuna da işaret edebilir bu durum. uykuların filan da kaçıyormuş. şurdaki testi çöz, bir şey çıkarsa psikiyatra görün:

similarminds.com
  • panina manina  (03.09.12 11:55:58) 
ben varım. vay be, demek ki benim gibi başkalarıda varmış, hemde evli barklı. oysa bende bu sorunu yalnızlığıma bağlıyordum..


  • eyyorlamam bu gadar  (03.09.12 12:08:10) 
mütemadiyen ben de sen gibiyim.


  • yuhnts  (03.09.12 12:46:26) 
@panina, testi yaptım, en sakat %38 antisosyal çıktım. diğerleri hep %10-20 arasında.

bir de ben bu 1-5 arası derecelendirme testlerini hiç beceremiyorum. çoğu sorunun cevabı sanki evet veya hayırmış gibi geliyor.
  • atesikus  (03.09.12 12:49:35) 
bu testin türkçesi yok muydu


  • benkoşarımaşaalara  (03.09.12 13:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.