[]

denetimli serbestlik müdürlükleri'nin işe alacağı uzmanlardan biri

neden veteriner hekim? ilan.memurlar.net aklıma eroinman köpekler ve mantar yediği için o kadar anlamlı bakan ceylanlar gibi bayat espriler dışında başka bir şey gelmiyor :)

düzeltme: elbette bunun mantıklı bir açıklaması vardır sadece bunu merak ediyorum. yoksa veteriner hekimlik tartışmasız saygı değer bir meslektir.


 
şu geldi aklıma. bazı ülkelerde var çünkü:

evcil hayvan terapili/yardımlı ceza infaz kurumları oluyor. daha çok kadınlara yönelik ve engelli olanlar için. bir de hayvan eğitimi öğrenip, cezaevinden çıkınca bu alanda iş bulabiliyorlar mesela.

onun dışında şu olabilir:
- evcil hayvanı olan bir suçlu olabilir ve verecek kimsesi yoktur. bu durumda hayvana veteriner bakabilir vs.
  • ermanen  (03.09.12 08:53:35 ~ 08:54:10) 
zoofili?


  • buyrun  (10.09.12 16:48:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.