[]

internetten ürün satışı

bu işler nasıl yürüyor? mesela sitemizde belli bankaların kartlarının kullanılabilmesi için nereye başvuruyoruz? nasıl çalışıyor bu sistem? "sanal pos" deniyordu sanırım.

illa resmi bir şirket mi olmak lazım?


 
sanal pos alabilmek için evet, bankaların internet sitelerinde bilgi vardır zaten.


  • kobretti  (03.09.12 00:25:47) 
şirket olmassan, sana bana pos cihazı mı vermez banka herhalde.


  • empty blank  (03.09.12 00:27:42) 
alternatif olarak şirket olmadan kart ile ödeme alabilmek için paypal veya sanalpos kiralayan kişi veya firmalarda çözüm olabilir.


  • olurnedenolmasin  (03.09.12 00:29:27) 
sanal pos için şirket olmanız gerekir. bankalara başvuru yaparsınız. kimisi rahat verir kimisi şirketinizin durumuna göre zorlayabilir. ücretler her banka için değişir.

ortalama olarak 400 tl başlangıç ücreti alırlar, belirli miktarda alışveriş yapılması şartı sunarlar yoksa aylık ücret ödersiniz, yıllık da bazı bankalar aidat ücreti alır. hesabınıza yatırılan parayı 40 gün sonra tam olarak çekebilirsiniz, öncesinde komisyon keserek size verir.

çok büyük iş yapmayacaksanız aracı şirketlere bakmanızı tavsiye ederim.
  • 1lisan1insan  (03.09.12 00:58:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.