[]

üniversite kayıt

yarın üniversiteye kayıt için gideceğim. gerekli belge olarak 12 tane vesikalik, nüf cüzdanı fotokopisi, ösys sonuç belgesi, diploma, ikametgah ve askerlikle ilgili gereken belge diyor. bu askerlikle ilgili belge tecil kağıdı mı oluyor ne getireyim?
ayrıca yenikayit.anadolu.edu.tr'den netten kayit mi yapiliyor? katki payi falan da yazmilar. birinci ogretimler para odeyecek mi?



 
askerlik tecil kağıdını belli bi yıldan sonra doğanlar için istiyorlar. 18 yaşında kazanan adamdan nasıl istesinler? çoğu üniversite netten kayıt yaptırır nüfus bilgileri falan yazarsın bide çıktısını alırsın o kadar.


  • delibas_alyon  (03.09.12 00:22:58) 
askerliğimi tecil ettirdim ben. bunların askerlikle ilgili istedikleri kağıt olarak ben tecil belgemi göstersem olur mu diye sordum.


  • unalbey  (03.09.12 00:32:16) 
tecil kağıdıdır hocam o zaman.


  • delibas_alyon  (03.09.12 00:34:15) 
Tecil kağıdı o, evet.

Kaynak: Birinci elden tecrübe.
  • uyku inadim inat  (03.09.12 02:39:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.