[]

göz kaşıntısı

bilinen bir alerjim yok adadaki tırtıllardan başka. birkaç gündür bir sağ gözüm bir sol gözüm kaşınıyor. çok da ovalamak istemiyorum, yorgunluktan mıdır yoksa sebebi çok farklı bir şey midir? dışarı çıkınca pek kalmıyor.




 
evde oda spreyi falan var mı? yeni deterjan? yeni halı? yatak? yeni parfüm? yeni parfüm kullanan birisi? saç spreyi? vs

bunlar yoksa soğuk su ile (normal çeşme suyu) yıkayın. azalır. ve geçer. sıcak ile yıkamak ve çay may bunları dinlemeyin. gözler (üstteki alerjilerden değilse) kaşındığında göz değil göz kapakları, kirpikler vs kaşınır. onun tedavisi de soğuk su ile güzelce yıkamak. sabuna gerek yok.
  • ben smyrna  (02.09.12 20:03:29) 
evet ovalama. tatlı tatlı kaşınıp fecı acı cektırıyor sonra. aynısı gecen hafta basıma geldı. 3.gun iltihap görünmeye başladı. yumusak doku ıltıhabıymıs. şişti mişti bir pomad kullandım geçti. geçmiş olsun.


  • öptüm sezen  (02.09.12 20:27:09) 
kuruluktan da olabilir. muhtemelen alerjidir ama. doktora görünmekte fayda var.


  • african rain  (02.09.12 21:30:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.