[]

kolej öğretmenliği vs milli eğitim'de öğretmenlik?

arkadaşlar, bilemiyorum aranızda böyle bi seçim yapmak durumunda olan insanlar var mıdır ama kpss'ye girip atanmak ve kolejde çalışmak arasında kararsız kaldım. sizler ne düşünürdünüz acaba? kendi geleceğiniz gibi düşünün bakalım :)




 
kolejlerde ömür boyu iş garantisi yoktur..meb'te çok anormal birşey olmadıktan sonra atmazlar.Meb derim


  • sofrabezi  (02.09.12 01:08:02) 
kolej çok stresli, dersin olmasa bile okulda rehinsin. devlet rahat ve garanti. atanabiliyorsan düşünme bile.


  • strangerinhere  (02.09.12 01:20:04) 
kesinlikle meb. kolej ömür törpüsü.


  • yue  (02.09.12 01:21:01) 
düşünmem bile. meb.


  • kivanc1  (02.09.12 01:38:38) 
Peki bende biraz daha farklı bir soru sorayım.
Sizce düzenli bir yaşam çerçevesinde sabit gelirli, belirli günlerde tatile, özlük haklarına sahip meb öğretmenliği mi ? Yoksa yorucu, yarını belli olmayan, haftada sadece pazartesi tatile sahip, özel ders ile çok daha fazla kişiye ulaşıp çok para kazanabileceğin dershane mi ?

  • herşey çok güzel olacak  (02.09.12 01:49:51 ~ 01:53:40) 
herşey çok güzel olacak, dershanede çalışmış bir insan olarak para kazanamazsın onu söyliyim. özel ders verecek zamanın zaten kalmaz çünkü sabahın köründe dershaneye gidip, akşam çıkarsın. zaten paranı sigara, kahve, çay, yemek bunlara harcarsın. işin olmasa bile dershanede birinin bebesi gelir de soru sorar diye boş boş beklediğin saatlerin haddi hesabı yoktur. pazartesi günün boştur, o güne ders bulman zor çünkü herkes haftasonu ders almak ister. kısacası yorulduğun ve kullanıldığınla kalırsın.


  • strangerinhere  (02.09.12 02:14:23) 
dersane olayını denemiştim, bir daha bulaşmaya niyetim yok zaten de kolejde ücret iyi acaba bulunduğum şehirden ayrılmamak için böyle mi devam etsem diye düşünmedim değil. ama meb rahatlığı diye de bir şey var. sanırım meb en doğru karar olacak.


  • the icicle melts  (02.09.12 14:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.