[]

ayakta dayanılmaz ağrı

merhaba duyuru ahalisi, özet geçerek anlatıcam:

perşembe akşamı annem evde geniş çaplı temizlik yaptığı için çok yorulmuş. yorgunluktan ayakları ağrımış. babam da çok biliyormuş gibi gitmiş annemin ayaklarını çekmiş iyi gelir diye. tam o sırada ayaktan küt diye ses gelmiş ve o an itibariyle annem ayağını yere basamıyor, yürüyemiyor, uzanırken bile ağrı çekiyor.

haliyle o akşam acile gittik. röntgen çektiler. kırık çıkık yok diyip sprey ve ağrı kesici verip gönderdiler. cuma geçti, cumartesi geçti durum hala aynı, hatta ağrı daha bile çoğaldı diyebiliriz.

bu akşam yine acile gittik. röntgene bi daha baktı farklı doktor. kırık çıkık yok, ayağını burkmuşsun, ilaçlarını da vermişiz ne diye bi daha geldin diye laf yedik üstüne. eğer ağrıdan duramıyosan alçıya alayım dedi annem istemedi.

ve kadın yine kötü şekilde yatıyor. ne yapmak gerekir ki, başka doktora gitmeyi de reddediyor bunların hepsi aynı ilgisiz olur diye. özel hastaneye gidecek durumumuz yok.

burkulma dediğin ters basma sonucu oluşmaz mı yahu, çekmekten ayak mı burkulur. daha ciddi bir şey var diye tırsıyorum. şişme de var :(

 
aklıma bu geldi: www.tip2000.com
bir de sanırım gut hastalığının teşhisini koymak zor oluyor.

  • hesabım silindi kırgınım modlar  (02.09.12 01:01:58) 
@hesabım silindi kırgınım modlar

gut apayrı bir şey yahu. müdahele sonucu oluşan bir ağrıdan bahsediyorum ama. olur mu dersin?
  • mr rosebud  (02.09.12 03:02:35) 
burkulma uzuvlarda normal olmayan hareketler sonucu oluşan tüm yaralanmaları kapsıyor diye biliyorum. illa dönmesi gerekmez yani. ve o kadar acıtır evet. ben bir burkulma sonucunda 3 hafta bacağım alçıda gezdim. kas lifleri kopunca korkunç acı yapıyor. üstüne basmasın anneniz mümkün olduğunca. ağrı kesici kremler ve sarmak biraz hafifletir.


  • boo ya moon  (02.09.12 03:08:57) 
"gut" nerden cikti, ya hu... ben su "kut" sesine takildim.


  • firuz  (02.09.12 03:11:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.