[]

org önerisi

bir müzik evi ile barter usulü iş yaptık. klavye alacağım. 1000 küsür liraya kadar en uygun, en işlevsel ne marka model önerirsiniz?




 
amacın ne yapmak?

arkadaşım, ritimli aletmi istiyosun, ses bankası olarak mı, yoksa mikro org tarzında sampler çalıştıran, vocader uygulaması için bişeymi? syntmi workstation mu?

ayrıca 1000 lira güzel bir klavye almak için olan barajın 3 4 kat aşağısında kalıyor.çocuk orgları ile uğraşmak istemiyorum dersen, bunun yerine güzel bir akustik, klasik gitar alabilirsin
  • killerbee  (01.09.12 23:33:02 ~ 23:41:26) 
@killerbee: sahne falan için kullanmayacağım. evde kendi başıma takılmacalık. ama bir pitch bendi falan olsun isterim. en fazla mididen bilgisayara falan bağlarım. oyuncak tadı vermesin yeter, sadece grand piano tonu olsa bile olur.

ps: akustik ve klasik gitarım mevcüt efem.
  • swallowed arsenic  (01.09.12 23:41:40 ~ 23:43:29) 
şimdi arkadaşım konuyu ikiye ayılarım, dijital piyanolar ve piyano tuşeli midi controllerlar olarak.

şimdi en uygun fiyatlı bildiğim ve kullandığım midi piyano controller m-audio prokeys 88 var. bu aletin dışında kalanlar genelde bayağı bir pahalı oluyor.

haa sadece midi controller olanlardada ses yok, midi usb gibi arabirimlerle bilgisayar bağlayıp kullanıyorsun. onlarada asio destekli ses kartı gerekiyor.maliyet kat kat artıyor. konu çok detaylı istediğini sorabilirsin.


www.compel.com.tr

tabi bu arada piyano dediğin için 88 tuşa girdim direk.
  • killerbee  (01.09.12 23:44:22 ~ 23:47:13) 
@killerbee: midi klavye düşünmüyorum, bir kaç sene önce m-audio 61es vardı, sattım. o zamandan beri klavyesizim. amacım biraz da "on" tuşuna bastığımda çalışacak, kendinden sesli, gelişi güzel çalıp pratik yapabileceğim, lazım olduğunda da tutup bir reason'a bağlayabileceğim basit bir cihaz bulmak. illa hammer tuşesi olmasa da olar, fekat ucuz plastikten hakur hukur da olmayacak. döner istiyorum ama dönmesin istiyorum.


  • swallowed arsenic  (01.09.12 23:54:18) 
valla o fiyat aralığında güzel bir alet bilmiyorum açıkçası, internetten baktımda hep çocuk orgları var.


  • killerbee  (02.09.12 00:02:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.