[]

Şimdi bu beni pıt diye öldürüyo mu?

Kas gevşetici var bende Kuiflex, ne derece etkilidir yoğundur bilmiyorum bilek ağrısı için yazmıştı doktor. 30 tane var içinde. 20 tanesini hıp hıp diye içsem ölüyor muyum ben şimdi? Filmlerde öyle oluyo hani. Ne derece acılı bi' çözüm peki bu şekilde intihar? "Uykum geli.." diye yatıp bir daha uyanmıyor muyuz yoksa daha farklı efekler sunuyor mu bu ilaç bize?




 
valla eski kız arkadaşım ve onun ev arkadaşı dediğini yaparak intihar etmeye çalıştılar ikisi de ölmedi. ama tabii erkenden müdahale edildi.


  • empty blank  (01.09.12 21:57:53) 
hayat güzel?


  • historien  (01.09.12 21:58:53) 
cehennemde görüşürüz panpa


  • yigitkaraca  (01.09.12 22:01:35) 
@terelelli, 35 tane içsem bile mi %1? Kas gevşeticiden bahsediyoruz hani bi de, herhangi bi ilaç bile olsa bi anda vücuda 35 tane almak, bünyeye bu denli kimyasalın girmesi bi şeyler yapmalı?


  • hjarteblod  (01.09.12 22:12:29) 
%1 senin ölme ihtimalin demedim ben. Rapor edilen ilaçla intihar vakalarının %1'i ölümle sonuçlanmış diyorum. Bunun içinde 30 ilaç alan da vardır, 3 tane alan gerizekalı da vardır 300 tane alan da vardır o kadarını bilemem.

Diğer soruna doktor olmadığım için şöyle olur böyle olur diyemem açıkçası, onun yerine başka bir şey anlatayım. Zamanında insülin koması bana çok mantıklı bir intihar şekli gibi gelmişti. Araştırdım, kendini insülin komasına sokmak bile çok zor. Normal dozun yüzlerce katını alıp da ölmeyen bir sürü insan var. Yüzlerce diyorum evet. 30 kas gevşeticiden daha etkilidir değil mi?
  • terelelli  (01.09.12 22:20:07) 
  • Kamyoncunun vitesi  (01.09.12 22:21:34) 
miğde ağrısından ölürsünüz çok acı çekersiniz.


  • uykulu_fb  (02.09.12 00:37:56) 
valla aşırı doz alımlarında -terim ne kadar doğru bilmiyorum, ayrıca her aşırı dozda oluyor mu emin değilim- beyinin ajitasyon geçirmesi denen bir durum var. bu halde hasta kendini kaybederek etrafa saldırmaya başlıyor, bilinci kapalı ancak. intihar eden bir arkadaşımda bu durum olmuştu. hastaneye götürdüğümüzde önce uykuya daldı sonra ayaklanıp etrafa yumruklar tekmeler atmaya başladı, zayıfçana bir çocuktu ama bildiğin deli kuvveti geldi herife. bayağı bir yerimiz de morarmıştı. hasta bakıcılarla beraber 4-5 kişi zorla yatağa bağlamıştık. neyse ki ölmedi kerata ancak bizi patakladığını da hatırlamıyordu. diyeceğim odurki bu duruma geldiğinde ya evdekiler ya komşular çıkan patırtıyı duyarak intihar ettiğinin farkına varırlar zaten. ne gerek var hem niye intihar ediyorsun hayat güzel, başka da bir şey yok elinde, git birisine aşık ol, sev, seviş, sarhoş falan ol ne bileyim yap bişeyler işte bu yaştan sonra ben mi öğretecem nasıl yaşanılacağını sana :)


  • dante  (02.09.12 17:00:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.