[]

Android kayıtlı gmail sorusu?

Selamlar , androidli telefonu yeni aldığımızda bir gmail hesabı girin falan gibi birşey der yedekleme için falan. Silincede datalar gidiyor kabul ediyormusun diyor. Yani işin Türkçe'si hangi datalar nereye kaydoluyor bunu bilmek istiyorum. Birde kayıtlı mailimi değiştirmek istiyorum aslında bu soru onun için mevcut gmailimi silmek isteyince datalar gidecek diyor ama ne gidecek ne kayıtlı onları bilmiyorum bir el etseniz androidçiler çok makbule geçecek. Teşekkür ettim şimdiden.




 
kişilerin kaydediliyor o hesaba, telefondaki numaralar vs xxx@gmail.com a gidiyor.

değiştirirsen silinecek olayını anlamadım, telefondan silinmez fakat telefonda gmail kişilerini görüntüleyemessin. yani telefona kişi kaydediyorsun ya gmail kişisi olarak kaydettiysen onlar gidebilir.
  • saiko  (01.09.12 21:48:05) 
kısacası fabrika ayarlarına dön durumu. android marketten indirilen programlar falan siliniyor. rehber ıvır kıvır simde kayıtlı olanlarda sorun yok. not defteri, son aramalar, gönderilen-alınan mesajlar, duvar kağıtları, programlar...

silinyor.
  • cokacayipsey  (01.09.12 21:56:44) 
Yani ben aslında telefondaki default a@gmail.com olan hesabımı b@gmail.com olarak değiştirmek istiyorum ama önce silmemmi gerekiyor hiç bilmiyorum. Silmek isteyincede do you really want to delete this account? deleting it will also delete all of its messages, contacts and other data from the phone diyor. İstediğim sadece telefonun default gmail hesabını değiştirmek aslında. Canını yediğimin ios'u.


  • layer26  (01.09.12 22:04:50 ~ 22:05:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.