[]

saklanan kedi, nolcak şimdi?

minik bir kediyi eve almak durumunda kaldık fakat korktu tabi. saklandı bir yerlere, evin altını üstüne getirdik, bulamadık. şimdi ortaya bi süt koyduk bekliyoruz. sesi de çıkmıyor. elbet bir gün miyavlar ya da çıkar değil mi?




 
ton balığı koyun. hemen çıkar :))


  • mea maxima culpa  (01.09.12 21:07:52) 
cam kapı açıksa düşmüş olabilir.
dolapların içine,arkasına,üstüne falan bak.bizim kedi bize küsünce saklanmıştı böyle 2 gün çıkmamıştı ortaya.sonra dolabın üstündeki hurçlara çıktığını keşfettik.

  • mtfbwy  (01.09.12 21:08:26) 
nerede hatta hangi odada olduğu bile belli değil ki.


  • yabiraksimdi  (01.09.12 21:08:52) 
korkutmayın bi kenara yemek ve su koyun. 1-2 gün içinde alışıp kendi çıkar.

kuytu yerlere gizlenirler, çekyat içi dolap arkası gibi yerler olabilir. çamaşır makinası, buzdolabı gibi aletlere dikkat edin içine girip kalmasın.
  • orpheus  (01.09.12 21:19:12) 
Yahu akıllara bak hele.
Hayvanı sakın süpürgeyle falan korkutmayın, saklandığı yerden çıkar başka yere girer, yine bulamazsınız. Hem zaten korkmuş diyorsunuz, bi daha korkutmak resmen manyaklık olur.
Kokusu yoğun bir yiyecek muhtemelen ortaya çıkmasını sağlayacaktır ama sabretmeniz lazım, ona bile hemen çıkmaz. Korkulacak bir durum olmadığını anlaması lazım önce.
Ton balığı+1 veyahut yaş mama.
Küçük küçük her odaya koyun hangi odada olduğunu bilmiyorsanız.
  • buff  (01.09.12 21:21:06) 
siz hiç ilgilenmeyin.kendiliğinden çıkar.çok korktuğu için çıkamıyodur.


  • rock n roll  (01.09.12 21:46:31) 
bizim yavru ilk geldiğinde banyoya koymuştuk, ufak ve kısıtlı alana daha rahat alışıyorlar. yine de gidip saatlerce klozetin arkasına saklanmıştı ninja gibi. bir duvar dibine (görebileceği, kokusunu alabileceği ama yerken kendini güvende hissedebileceği bir yere yani) mama, su, kum koyun. gürültü yapmayın, korkutmayın hayvanı. o saklandığı yerden kafayı filan çıkardığında da üstüne koşmayın ürkütmeyin. kendi çıksın, günlerce aynı yerde durmayacak zaten. eninde sonunda merak edecek ve çıkacak.

süt de vermeyin lütfen, hele yavrulara inek sütü çok zararlı.
  • vortex  (02.09.12 15:10:44) 
cizgi filmlerde kediler süt sever diye gösteriliyor ama kediler süt sevmez. yavruların midesine da zararlı. süt verecekseniz sulandırıp vermeniz gerekiyor.


  • mea maxima culpa  (02.09.12 16:01:21) 
merakta kaldım. noldu kedicik?


  • mea maxima culpa  (02.09.12 18:53:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.