[]

Ben 6 yaşımdan beri Cockeye's Song dinliyorum lan

Sözlükte değilim. Şu entrynin sahibine bir mesaj falan atsanız, (bkz: #20159265 ), çünkü tamamen yanlış bilgi. Kemal Sunal arşivcisiyim ve Cockeye's Song hayatımın müziklerinden biri. Ben böyle bir şeye rastlamadım, doğruysa kanıt göstersin çok merak ediyorum cidden. Teşekkürler.




 
iletiyorum


  • neira  (01.09.12 12:45:34) 
bana nedense ibo ile güllüşah'ta var gibi geldi, belki de çağrışım yaptı bilemedim. üşenmezsem bakayım.

baktıktan sonra gelen edit: sanırım sağlam atmışım, bulamadım öyle bir şey. yalnız iyi çağrışım yapmış.
  • marikaki  (01.09.12 12:50:19 ~ 14:19:28) 
evet ben bunu eski türk filmlerinde hiç duymadım. öyle bir geçer zamanki ile yeniden duydum sadece.


  • geberix  (01.09.12 12:56:31) 
sözlüğün alt tarafındaki ilk cümle.

"bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir."
  • klassno  (01.09.12 13:00:04) 
geldim.

80'li yillardaki kemal sunal'in kimi zaman ogretmen, kimi zaman gecekonducu olup gecim sikintisi yasadigi filmlerde duyduguma eminim. youtube'da aradim bulamadim, haliyle her filmi de bulamam. bu kadar cok takma kafaya.
  • no christ requiress  (01.09.12 13:21:04) 
@ no christ requiress, bence hiçbir Kemal Sunal filminde geçmedi, geçse kesin hatırlardım. Kafaya da takarım, kutsalım o benim:)


  • speedy  (01.09.12 14:34:29) 
ben de duyduğumu hatırlıyorum.


  • agazade  (01.09.12 17:04:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.