[]

bir hayalim var

belki izlemişsinizdir ağaç diken adamı(kısa film). oradaki gibi ama çok daha bok bir yerde bir orman kurmak istiyorum var. çölün ortasına gidip orada bir su kaynağı açıp(mümkün olduğu bir yerde) kendi ekosistemimi kurmak istiyorum. ağaçlar karıncalar kuşlar tosbaalar. mümkün müdür bu?

hediye: www.nytimes.com


 
biliyor musun? aynı hayal bende de var.


  • insanlik icin buyuk bir adim  (01.09.12 08:04:54) 
Çok büyük paralar harcarsan olabilir. Ama o kadar parayı harcamak için son derece gereksiz bir hedef diye düşünüyorum. Ayrıca o kadar paran olduğunuda olabileceğinide düşünmüyorum. Bu sebeple bence ütopik bir hayal biraz.


  • poseidon1  (01.09.12 09:08:42) 
Arkadaşların verdiği örnekler çöl değil bozkır dır. İkisi apayrı şeylerdir. Ben bildiğin çöl ortamını baz alarak yorumladım.
Çöllerde günlük sıcaklık farkları çok yüksektir, genelde toprak yerine kum bulunur, su çok çok azdır hatta çoğu yerde yoktur, nem çok düşüktür. İşte bu ve bunun gibi zorluklardan dolayı dediğini yapmak çok zor ve çok büyük para gerektirir.

  • poseidon1  (01.09.12 12:57:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.