[]

Gece gece bu neyin kafası?

picturf.com

uyku tutmadı bi sözlüğe bakayım dedim. neredeyse tüm başlıklar saçma sapan insanlarla dolmuş. hayır normalde de böyle ama hiç tak etmemişti canıma?

söyler misiniz lan, bu nedir? önüme gelen herhangi bi başlığın capsini attım.

başlığa falan lafım yok, ama abi herkesin mi uykusu var? herkes mi ilkokullu? kimse mi ne yazdığına dönüp bakmıyor?

serhat uyan lan uyan, neler oluyor olm?

'puyol bu düştüğün kötü yol' diyen biri var lan en altta. nickini sakladım. babam yazıyor sanki şerefsizim. kıllandım.

 
içler acısı, bunlara gülenler var bir de


  • yarey  (01.09.12 03:13:50) 
bi ara yaş sınırlaması vardı, kural olarak değil de hakkaten uygulama olarak, çoluk çocuk doluşunca böyle oldu


  • naw man fuck that  (01.09.12 03:17:40) 
c. ronaldo baslıgında yine babayı aldı ibnenin evladı gibi bir şey de duruyor. ispiyonladım legal bulundu. yabancılara sallamak götümüze girmiyor sanırım.


  • asilsiz suclama  (01.09.12 03:17:46) 
ben yabancıya sallanmasında, hakarette falan değilim. olabilir. bu türk bi başlık açılabilir, ama içi doldurulsun. biri doldursun yani.

zeka parıltısı istiyorum lan. komple zekayı değil. yeminle üzülüyorum. yazar olmak için aylarla yıllarca bekliyorlar ama ekşisözlük nedir, jargonu nedir bi gram fikir sahibi olmuyorlar. yazarlar mı? yazarlar. bitti.
  • nezaretten taharet  (01.09.12 03:23:58) 
entry sayısı ikiye katlandı lan. nolur takip edin başlığı. traji komik resmen.


  • nezaretten taharet  (01.09.12 03:26:40) 
en çok da şuna acıdım;

(bkz: yaran başlıklar)
(bkz: yaran entry'ler)
(heavyman, 01.09.2012 02:53)
  • naw man fuck that  (01.09.12 03:29:50) 
yazar değilim ama sözlüğe eskisi kadar sık bakmadığımı söyleyebilirim. an itibariyle sözlükteki tüm başlıkların %50'lik bir kısmı gereksizdir diye düşünüyorum.


  • 9kuyruklukedi  (01.09.12 03:53:42 ~ 03:54:02) 
yazar değilim, eskiden her gün bakardım sözlüğe okurdum falan, 1 senedir sadece dizi/film eleştirisi istediğimde bakıyorum o kadar. zaten bir sürü iyi yazar bıraktı yazmayı bu yüzden. sözlüğün boku çıktı, 9gag'in boku çıktı bari duyurunun boku çıkmasın diyorduk ama hiç de iyiye gitmiyor.


  • r_u_h  (01.09.12 05:15:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.