[]

(davetiye değil) demonoid

bir kaç gün önce buradaki duyurulardan birinden aldığım kodla üye oldum fakat upload ve download bilgilerim hala 0. tracker olarak da demonoid görünüyor. nedir ne değildir bu iş?

edit: aklımdaydı unutmuşum. şimdi bu demonoid cidden çok avantajlı mı? yani mininova ve thepiratebay'e basabilecek nitelikte mi, yoksa adı mı çıkmış bir kere?


 
demonoid'in ul/dl sayacları epey bir suredir bozuk ya. takmıyor zaten kimse upload download falan. ratio derdi yoksa indirin anasını satayım modunda abanıyor herkes.
valla benim gördüğüm kadarıyla tpb'ye düşen herşey kısa süre sonra demonoid'e de düşüyor. ama sadece demonoid'de bulabildiğim torrentler de oldu. mininova'yı bilmiyorum 1-2 kez kullanmışımdır en çok

  • kisisel bir ileti yaz  (14.11.08 20:14:54) 
güncellenmiyo bayadır onun sayaçları. 2de 1 bakıma giriyo zaten site hayvan gibi dolmuş. geçen haftaya kadar davetiyeyle bile kayıt almadılar.


  • alperen4  (14.11.08 23:21:38) 
güncel diziler ve filmlerde mininova çok iyi,ancak mininova'da bulamadığım bi sürü filmi de demonoid'de bulabiliyorum ben.

yeni ve cahilim, başka siteleri pek bilmiyorum :))
  • mea maxima culpa  (15.11.08 00:11:41) 
eski seylerin demonoid'de hala seed'i vardir. zaten uyelik isteyen de o eskiler... yenilerde mininova'yi kullanirim.


  • no avalon  (15.11.08 09:19:57) 
ratio ile ilgili şöyle birşey yazmıştım geçmişte; (bkz: #13978166)
ben son 10 gündür sürekli upload yapıyorum ve hiçbir sorun çıkmadan hesabıma işleniyor. burada dikkat edilmesi gereken IPniz değiştiğinde verdiğim linkten ulaştığınız yerdeki yöntemi uygulayarak sitenin IPnizi tekrardan kaydetmesini sağlamak. Ayrıca ratio düşük olduğu için adam uçurmuyoruz diyorlar, bunu da dikkate alabilirsiniz.

  • sonsivri  (15.11.08 19:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.