[]

başımda zebellah gibi ağrı

bugün adet gördüm. baş ağrısından öleceğim. sağ gözümden şakağıma kadar bir ağrı ama nasıl anlatamam. 15 eylül'e kadar günde 10-12 saat belki daha fazla çalışmam gerekiyor, zamanım yok, tez yetiştiriyorum, 1 saat bile benim için kayıp. bilgisayara bakamıyorum, kafamı kaldıramıyorum. 2 ağrı kesici aldım bana mısın demedi. çalışmak zorundayım yapamıyorum. doktorlardan ricam, var mı bir öneriniz, bir şey çayı, ilaç dışında herhangi bir şey, çalışamıyorum yahu çalışamıyorum.




 
2 gün önce regl oldum, tezimi yetiştirmeye çalışıyor(d)um. doktor ise değilim.
gecen 2 gece bu hale geldim. ama bende aynı zamanda mide bulantısı da vardı.
ekmek-zeytinyağına bandırma combosu mide bulantımı geçirdi.
baş ağrısına majezik aldım.
türlü bitki çayları da sakinlik ve stabilite verdi.

sanırım tezimin son anlarındayım diye vücudum iyice stres yaptı bitirmemek için.
ben günlerce son kısmı yazamayıp, uyuyakaldırdım kendimi.
kolay gelsin, cidden.

kendimle mücadele etmekten bitkin bir vaziyetteyken, sana da acil şifalar, hızlıca yetiştirmeler diliyorum.

edit: çaylar:
doğadan - ballı yeşil çay
doğadan - active (relax'ı da var, ama onu korkup içmedim uyku getirebilir diye)
doğuş - mistik chai (bana bal-süt-tarçın gibi geliyor tadı)
normalde sıcak içeceklerde şekerden nefret ederim ve (aktardan alınmış) yaseminli yeşil çay, papatya çay yaparım; ama bu dönemde böyle ballı*tatlı çaylara yöneldim nedense.. ama içinde şeker olmadığı için mide bulandırmıyor.
bir de nedense tarçın zihni açık tutuyor gibi bir hissim var.

p.s.: go girlfriend mode:on.
  • fauxhumanitas  (31.08.12 03:34:51 ~ 04:03:43) 
Bana da aynısı oluyor bazen ve ben kafamın ağrıyan, ağrımayan yerlerine Vicks sürüyorum. Mesela şakak bölgesi, başın üst kısmı, ense tarafı biraz da burnuma yakın bölgelere. Sonra da kafamı yumuşak bağlayıp yatıyorum. En azından nefesi açıyor ve derin nefes almamı sağlıyor. Bir de yatmadan önce odayı havalandırdım mı 10 numara oluyor. Derin nefes demek beyne çok oksijen gitmesi demek oluyor bu yöntemle. Belki de öyle olmuyordur ama bana iyi geliyor. Sabah kalkınca daha iyi oluyorum.

Rumuz: Adet olmayan.
  • insanlik icin buyuk bir adim  (31.08.12 04:32:46 ~ 04:35:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.