[]

ısınmaya harcanan kalori

şu duyuruya dayanarak bişey sormak istiyorum: www.eksiduyuru.com

bunu biliyordum da, kalori miktarının bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.
şimdik, benim vücudum normale göre biraz fazla sıcak. bacağıma falan biri değse oha niye böyle sıcak falan diyo. ben bile rahatsız oluyorum kendi sıcaklığımdan. 45 kiloyum zaten, ısınmaya bu kadar kalori gidiyo yazık günah:(
nasıl engellenir ki bu ya, kendimi soğuk tutsam tam tersi daha çok kalori gider gibi. kalın giyinip kendimi dışardan ısıtsam, azalır mı bu kalori israfı?

 
abartıdır bence o rakamlar. tabii ısınmaya gidiyordur enerji ama 1 günde o kadar kalori giderse ohooo. kilo almak için kendini yırtan biriyim. yazın montu giyer hamburger yerim valla.


  • empty blank  (31.08.12 02:12:07) 
kalkıp klimayı açtım :D


  • enerji muhendisi  (31.08.12 02:13:56) 
hadi ya, battaniye giyincem bundan sonra anlaşıldı


  • aseton  (31.08.12 02:59:18) 
kalori ise olabilir cok karismis muhtemelen arkadasin kafasi kilokalori ve kalori ile.

normalde erkek 2000-2400 kilokaloriye ihtiyac duyar normal bi günde.

eger 2 dakikada 1700 kalori dedi ise 1,7 kilokalori eder ki mantikli gibi bu rakam.bi saatte 100 kilokalori eder isinmak icin bu da mantikli gayet.
  • serabetan  (31.08.12 10:08:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.