[]

breaking bad izleyeyim mi lan?

hayatımda hiç dizi izlemedim. mad men ve american horros story'i yarım bırakmışlığım var.(5-6 bölüm)




 
dizi izleyeceksen şunu bil; diziler breaking bad ve diğerleri olarak ikiye ayrılır.


  • robin crusoe  (31.08.12 00:00:29) 
öncelikle söyleyeyim, o iki diziyle alakası bile yok breaking bad'in.

beni çok sarmadı, ama süper dizi olduğunu düşünenler var. birkaç bölüm izle ve kendin karar ver diyorum. devamı da aynı zaten.
  • devilred  (31.08.12 00:02:05) 
ilk sezonu beni ağır baymıştı, ilk sezon 7. bölümü izlemeden baymıştım, bıraktım. ağır ama güzel ilerleyen bir diziymiş.

tavsiye ediyorlar.
  • bonjurkes  (31.08.12 00:02:23) 
hacıt sen seversin gibime geldi, başları biraz yavaş ilerler ama sonradan olaylar kopar, başla derim


  • naw man fuck that  (31.08.12 00:03:23) 
@bonjurkes, ilk sezon zaten 7 bölüm dostum, keşke izleseydin. :) devam ederdin beki.


  • robin crusoe  (31.08.12 00:04:09) 
kesinlikle evet.


  • eclskn  (31.08.12 00:04:40) 
hadi izle.


  • fauxhumanitas  (31.08.12 00:14:14) 
sorduğun hata:) şunu söyleyeyim breaking bad hakkında: bu dizinin muhteşemliği; sadeliğinden, doğallığından gelir. karakterlerinin psikolojisini derinden inceleyen ve izleyiciye hissettiren bir dizidir breaking bad. ağır işler ama dediğim gibi zaten mükemmel olmasının sebebi budur. bu yüzden her izleyiciye hitap etmez ama beğeneni de anında sarıp sarmalar. sana bu kadar net söyleyeyim: breaking bad dizi değil bir sanat eseridir. kesinlikle çok başka bir şey.
tarzını bilmediğim için ve bu bahsettiğim sebeplerden ötürü kesin beğenirsin diyemem ama kesinlikle şans ver. zaten ilk bölümden ısınırsan hemen seversin.
ilk bölümde o elektriği alamazsan zor.
iyi seyirler.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (31.08.12 00:18:47) 
1 ve 2. sezon zaten toplam 20 bölüm. Ondan sonrası hiç de ağır değil. allasen, son böülümü izledim az önce yerimden kıpırdayamadım... sağlam bir drama ve aksiyon istiyorsan izle. asla pişman olmazsın.


  • plastic_angel  (31.08.12 00:31:29) 
ratingleri çok yüksek bir dizi değildir, bahar dizisi olarak planlanıp yaz dizisine dönmüş bir dizi, tahmin edin işte.


  • noluyo yaa  (31.08.12 01:32:28) 
seyretme bence cok cok begenmiyorum ben ama seyrediyorum:)


  • serabetan  (31.08.12 10:17:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.