[]

aux girişi olmayan arabaya ipod nasıl bağlanır?

ne almam lazım. o kaset bağlantısı var bi tane. kablolu kasete takıyorsun onu istemiyorum.

çakmak girişi ile falan neler yapılabilir?


 
yardımcı olamayacağım ama usb girişi varsa ondan da bağlanamayacağını söyliyim dedim. çakmak girişinden anca usb oluo çünkü anca sarj eder ..teypten teybe göre de değişiyo bi de usb ..aux ve usb için ucuza teyp aldım 2 yıl önce mutluyum kafam rahat.


  • enerji muhendisi  (30.08.12 21:22:54) 
fm transmitter


  • spankenstein  (30.08.12 21:44:56) 
teybin baglanti kablolarini sokup elle baglanti yapmak disinda ve fm transmitter'den başka care yok. kaset adaptorunun ses kalitesi fm transmitter'inkinden yuksektir onu soyleyeyim.


  • osuruklu  (30.08.12 22:04:47) 
aracin üstündeki(orjinal ya da degil) teybe göre opsiyonlar degisebilir.. teybin arkasinda aux girisi varsa teyp yerinden sökülüp arkasina kablo takilarak kablo disari uzatilabilir ve fmtransmitter gibi cihazlar dolayisiyla seste yasanacak kayiplardan kurtulmak mümkün olabilir.. bunu bir oto elektrikcisinde yaptirabilirsiniz.. bu isler icin 60avro civarina satilan cihazlar da mevcut ancak bu parayi ödemenin ne kaar gerekli oldugu tartisilir..


  • pollyx  (30.08.12 22:15:03 ~ 22:15:42) 
büyük bir şehirde isen fm verici yalan boş frekans bulacaksında falan. çakmak girişinden bir sadece telefonu şarj edersin telefondan da müzik dinlersin:) teybi değiştir ya da kasetli olandan al


  • mr fusion  (30.08.12 22:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.