[]

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı iş başvurusu hakkında

Merhabalar,

eşim şu ilana başvurmayı düşünüyor: ilan.memurlar.net

Sınav konuları şunlar:
A) Yazılı sınav konuları:

3146 sayılı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun ve İlgili Mevzuat, Anayasa Hukuku, Medeni Hukuk (Aile ve Miras Hukuku hariç), Borçlar Hukuku (Genel Hükümler), İdare Hukuku, İş Hukuku, Sosyal Güvenlik Hukuku, Uluslararası Kuruluşlar, Avrupa Birliği İstihdam ve Sosyal Politikası, yukarıdaki konulara ilaveten teknik ve mühendislik konuları ile İş Sağlığı ve Güvenliğine ilişkin Türk ve AB Mevzuatı da sınav konuları arasında yer alır.

Bu test ve sözlü sınav hakkında bilgisi olan var mıdır? Zorluğu vs. hakkında. Bir de bunlara hangi kaynaktan çalışılabilir?

Son olarak kpss puanı 86 ile şansı var mıdır?

Teşekkürler

 
ilana baktım 70 istiyor. en çok kapatacağı 75 olur. 86 ile sınava kalırsın. genel kpss hukuku + iş hukuku istemiş işte. iş hukuku konuları da zaten bakanlığın sitesinde vardır oturur ordan çalışırsın. kurum sınavları genel olarak kpss ayarında oluyor. eğer çok güzel yerler değilse tabi. bu da yine o ayar olur.

buna çalışılacak kaynak bilmiyorum ama zafer çarşısına git her hangi bir dükkandaki adama ben çalışma bakanlığı uzmanlığa girecem de onlar sana gerekli kitapları verir.
  • ayiadam  (30.08.12 13:26:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.