Giriş
(4)

harç sorunu

kansascity shuffle
1.sınıfı ikinci kez okuyacağım, sene uzaması söz konusu olduğu için harç ödeyip ödemeyeceğimi merak ediyorum, bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilir mi?
1.sınıfı ikinci kez okuyacağım, sene uzaması söz konusu olduğu için harç ödeyip ödemeyeceğimi merak ediyorum, bilgisi olan varsa beni de bilgilendirebilir mi?
0
kansascity shuffle
(29.08.12)
Sene uzatıp uzatmamanın bir alakası yok.
Edit: ben yanlış biliyormuşum.
0
tahrik olmusken objektif olamam
(29.08.12)
8 yarıyılı geçersen artık yıl sayılıyorsun , 4. sınıfa geldiğinde harç ödemeye başlayacaksın..
0
yatagants
(29.08.12)
Süresi içinde mezun olamayan katkı payı ödeyecektir. (İlgili madde şu şekildedir: Madde 11- Hazırlık sınıfı veya yabancı dil geliştirme programı hariç olmak üzere, ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeydeki yükseköğretim programlarından program süreleri sonunda mezun olamayan öğrencilerden ekli cetvellerde belirtilen tutarlar kadar öğrenci katkı payı ve öğrenim ücreti alınır.)
0
zaxurani
(29.08.12)
Şu an uzatmış olmadığınız için ödemeyeceksiniz.Alttan ders alacaksınız sadece.8.yarıyıldan sonra ödersiniz yani.(Ancak o zamana kadar değişiklik olabilir, şu anda sadece bu yıl için ödenmez diyor maddede)
0
grgn
(29.08.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.