[]

Günde 3-4 defa soda içmek

Merhaba arkadaşlar,

günde 3-4 defa soda içiyorum, sağlık açısından bir sakıncası var mı?
Soda derken normal mineralli su sarıkız, kızılay felan.
bi yerde maden suyu daha sağlıklı felan die okumuştum, ne farkı var? Bi de her aldığım markaya bakıorum hepsinde mineralli su yazıyor, maden suyu olan marka hangisi?

tşkler.

 
  • tahrik olmusken objektif olamam  (29.08.12 17:48:32) 
midende ekstra bir sorunun yoksa hiç zararı yok. gayet iyi birşey yapıyorsun.


  • abartakus  (29.08.12 17:48:52) 
mideyi tembelleştirir derler büyüklerimiz. bi süre sonra sodasız hazmedemez hale gelirsin yediklerini demedi deme.


  • baymayself  (29.08.12 17:52:33) 
tansiyon yukseltır.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (29.08.12 18:11:50) 
Maden suyu içen biri olarak; baymayself'e katılıyorum yemeklerin arkasından içersen içmediğinde zamanla hazımsızlık yaşarsın, ben yediklerimi hazmettikten sonra içiyorum, kaliteli ve güvenilir markalar tercih edilmeli (Sarıkız favorim, kızılcahamam, kızılay iyidir) bazı markaların suya gaz basarak maden suyu diye sattıklarını okumuştum, bir diğer sağlık riski de radyasyon.


  • sakman  (29.08.12 18:25:05 ~ 18:28:05) 
Bazı maden suları nitrat içeriyor, uzun vadede tehlikeli ve zararlıdır.

forum.donanimhaber.com
  • sui  (29.08.12 19:21:05) 
  • sui  (29.08.12 19:25:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.