[]

linkteki tecavüz haberi ile ilgili soru

www.haberturk.com

şimdi burda bi anne dmişki benim oğlumda 18 yaşından küçük o da çocuk demiş ama tutuklamışlar kadın haklı değilmi iki çocuk bunlar sonuçta(yasalara göre) nasıl tecvüz oluyor


 
cocuk da olsa fiili ehliyeti var. yani yaptigi seyin cezasini cekecek. ama yasi kucuk oldugu icin cezasi indirim olur.


  • charlotte blanc  (29.08.12 17:39:31) 
çocuk diye tutuklamayacaklar mı_? benim arkadaşım 17 yaşında ike evleneceği kızla sevişmiş. sonrasında kızın annesi basmış bunları. korksun da karakolda yatsın bir akşam diye polisi aramış. sonra hakime yalvarmasına rağmen çocuk 18 olana kadar ıslahevinde kaldı.

ayrıca bu olay tecavüz diyorlar. tecavüz demek zorla cinsel ilişkiye girmek demek. çocuk gayet de tecavüz edebilir.

edit: evlenceği kız dediğim evlendiler sonra. o manada.
  • ayiadam  (29.08.12 17:52:04 ~ 18:32:20) 
haberde tecavüzden bahsedilmiyor.cinsel istismardan bahsediliyor ki galiba kız kendi isteğiyle birlikte olmuş ama 18 yaşından küçük olduğu için cinsel istismardan dava açılmış diğerleri hakkında.yani buradan liseli kardeşlerimize sesleniyorum.siz siz olun yaşıtınız bir kızla birlikte olmayın.tecavüzcü damgası yersiniz böyle.


  • karinin  (29.08.12 18:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.