[]

Icra Dairesi'den posta geldi.2006-12 arasi karsiliksiz cek yazio.Alakam yok

hayatimda cek kullanmamis bi adamim.
boyle bisey nasil olur ki?
cek yazan adamin adi soyadi dogum tarihi yeri ana baba adi, hepsinden muhimi TC KIMLIK NOsu neyin yazmiyo mu bi yerde?

$imdi bu goto$lar benden savunma istiyolar.
istanbul 4. Icra Dairesi.
telefon aciyom, paso me$gul. is gucu birakip kodduumun icra dairesine mi sahsen gitmem lazim?
nedir prosedur?

 
şahsen git bence. itiraz süresi vardır onun. başına iş açabilir.


  • kumulatifvergimatrahi  (29.08.12 12:36:38) 
bu kadar bilgi aynı ise büyük ihtimal senin adına sahte çek düzenlenmiş. itiraz süresini geçmeden icra dairesine git ve itiraz et. tebliğ edildiği tarihten itibaren 7 günün var. aksi durumda gelir evini arabanı haczederler ve hiç ses edemezsin. zaten telefonla da itiraz olmuyor.

ardından dosyayı incele fotokopsini al. çek hangi bankadan bankayı bul ve git görüş. çekin alacaklısı kim o firmayı da bul onlarla da görüş durumu anlat. evet malesef alakan olmasa bile koşa koşa takip etmen gereken bir durum bu.

bir ihtimal sana ait olmayan fakat senin ciro ettiğin elinden geçen bir çek varsa bu durumla ilgili olabilir.
  • orpheus  (29.08.12 12:44:34 ~ 12:46:34) 
malliklar memleketi. bi de bu islen ugrasiyom.
icra dosyalarinda ismi gecen sirketleri aradim sirasiyla, hepsinin numara degismis. bilmemne textil yerine falanca halicilik cikiyo..
illa gidecez sultanahmede. koyiim bole ise de bole ulkeyede!
  • rusdemezale  (29.08.12 13:07:34) 
ödeme emrinde yazan süre içinde itiraz etmezseniz takip kesinleşir aman diyeyim. kendiniz şahsen veya avukatınız aracılığı ile itirazı yapabilirsiniz. yalnız istanbul adliyesi sultanahmetten taşındı. çağlayanda bulunan adliyeye gitmeniz gerekiyor.


  • wenlock  (29.08.12 13:19:53) 
dosyayı açan avukatın iletişim bilgileri mutlaka vardır. olmazsa adı soyadı ile barodan temin edebilirsin. en sağlıklı bilgiyi icra takibini başlatan avukatdan alabilirsin.


  • orpheus  (29.08.12 14:22:41) 
icra nın sultanahmette oldugundan emin ol. büyük ihtimal çağlayan adliyesindedir.


  • mcgrever  (29.08.12 14:32:38) 
@orpheus 2 kadin avukat ismi var, ama tel falan yok. istanbul baroyu direkt arayip telefonlarini alabilir miyim ki?


  • rusdemezale  (29.08.12 14:34:14) 
istanbul barosunun internet sitesinden baro levhası kısmından avukatların isimlerini aratın. telefonları yazar. ne olursa olsun takibin kesinleşmemsi için adliyeye gidip itiraz etmek zorundasınız.


  • wenlock  (29.08.12 15:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.