[]

metin çevirisi türkçe olacak

Winona Ryder says she has no ill-will toward Angelina Jolie, who received most of the praise for their 1999 mental hospital drama Girl, Interrupted.

Although Ryder was the film’s lead (and executive producer), Jolie’s performance garnered more buzz and landed her a 1999 Academy Award for Best Supporting Actress.

“I knew from the outset that whoever played Lisa was going to get all the attention,” Ryder tells the July issue of Empire Magazine. “At one point they asked if I wanted to play Lisa and I said, ‘No, I want to be Susanna.’”

“But there was no resentment,” Ryder went on. “When it came out, people almost felt bad for me. But I expected it all along. I was really happy with the film, and really proud of it.”

If anything, Ryder said she felt bad for Jolie.

“At the time I worked with her, she was battling her looks because she’s so beautiful,” she said. “She wanted very much to be taken seriously and not just judged on her looks. And she conquered that.”

Ryder also confirmed a sequel is in the works to her 1988 cult film Heathers.

“Whatever you hear, there is a sequel in the works. I swear to God,” she told the magazine. “But for some reason the writer Dan Waters and director Michael Lehman don’t want to talk about it. I’ve been wanting to do a sequel forever. There is a story, and Christian [Slater] has agreed to come back as a kind of Obi-Wan character.”

 
Metin çevirisi türkçe olacak(!) gibi bir şey söyleyeceğine, bu kadar uzun bir çeviriyi yapmamız için küçük bi ricada bulunabilirdin. burda nerdeyse 1000 karakterden fazla var, madem öyle, vereceğim hesaba 15 tl yatır, yapayım çevirini.


  • 3003  (29.08.12 02:25:22 ~ 02:25:44) 
Metin çevirisi türkçe olacak! Kesin şimdi sesinizi!


  • dessy  (29.08.12 08:39:40) 
Al güzel kardeşim, biraz zor oldu ama çevirdim.

Winona Ryder o Interrupted en Bunlar 1999 akıl hastanesinde tiyatro Kız için övgü aldı Angelina Jolie, doğru hiçbir kötü niyet olduğunu söylüyor.

Ryder filmin kurşun (ve yapımcı) olmasına rağmen, Jolie'nin performansı daha vızıltı topladı ve ona En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında 1999 yılında Akademi Ödülü indi.

Ryder Empire Dergisi'nin Temmuz sayısında söyler "Ben kim Lisa tüm dikkatini çekmek için gidiyordu oynadı, o baştan biliyordu". "Ben Lisa oynamak istedim, bir noktada onlar sordu ve ben 'Hayır, ben Susanna olmak istiyorum' dedi."

"Ama hiçbir kızgınlık yoktu," Ryder devam etti. "Ortaya çıktığında, insanlar neredeyse benim için kötü hissettim. Ama bütün boyunca bekleniyor. Ben filmi gerçekten mutlu ve gerçekten gurur oldu. "

Eğer bir şey, o Ryder Jolie için kötü hissettim dedi.

"O çok güzel, çünkü onunla çalıştım zamanda, ona bakar mücadele ediyordu," dedi. "O çok ona bakar üzerinde ciddi değil, sadece karar alınması istedi. Ve o fethetti. "

Ryder ayrıca bir netice onun 1988 kült film Heathers işlerin içinde doğruladı.

"Her ne duyarsan duy, çalışmalarında bir netice var. Yemin ederim, "diye dergisine anlattı. "Ama nedense yazar Dan Waters ve yönetmen Michael Lehman bu konuda konuşmak istemiyorum. Ben sonsuza kadar bir netice yapmak isteyen oldum. "Orada bir hikaye, ve Hıristiyan [Slater] Obi-Wan karakteri bir tür olarak geri gelmek için kabul etti.
  • pai mei  (29.08.12 10:16:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.