[]

Çok şey istemek ama az parası olmak...

Şimdi gençler,

Elimde bir miktar toplu para var.Yakın gelecekteki planlarım ise;

Ev almak
Araba almak
Evlenmek (henüz aday yok ama istekliyim)

Şimdi orta halli bir ev alırım alırsam.Yani çok iyi ve ohhhh be ne güzel evim var diyeceğim bi ev olmaz herhalde.Ama para eve tam geliyor.Yani ev alırsam diğer ikisini yapamam.Diğer yandan da her şeyin idareten olduğu hayat tarzımdan bıktım usandım.

Ne yapsak la?

 
ucuz olan evi al ama önce iyi araştır düşeş bi ev bul.

evi kiraya ver. ortalama bi evin kirası ile güzel ev kirası arasında uçurum fark yoktur ama satın almaya kalkarsan fark çok fazladır.

kiraya verdiğin evin kirasını biriktir veya üzerine biraz ekleyerek güzel bir evde otur.

araba almak artık çok kolay 5-6 bin peşinin varsa krediyle çok rahat alırsın. ayrıca araba demek masraf kapısı demek ona göre düşün.
  • orpheus  (29.08.12 00:07:03 ~ 00:07:26) 
peşin paran varsa fiyatı öldüre öldüre bi ev almaya çalışmak en mantıklısı.

170.000 istenen evi peşin para diye 145e kapatan adam tanıyorum, şahıstan falan da değil, büyük bi inşaat şirketinden.
  • hope ender  (29.08.12 00:13:28) 
kesinlikle ev al. 3.madde daha kolaylaşır hem. araba almak çok zor bir iş de değil.

ev !
  • empty blank  (29.08.12 00:20:19) 
ev. evi alınca gerisi çorap söküğü gibi gelir, araba almak falan mesele değil, ama evin yoksa ödediğin kiralar havaya uçacak ve elinde pek de bir şey olmayacak. bi de düğün dernekle kafayı bozmamış bi kız bul evlenmek için, ailesi de manyak olmasın, düğün arifesinde içine canavar kaçmasın kızın.


  • sui  (29.08.12 00:36:50) 
ev alma komşu al
emlak krizi olacak gibi.

  • joepiscopo  (29.08.12 09:57:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.