[]

Asker kaçağı durumu

hala lisans öğrencisi olmama rağmen eve kağıt gitmiş."30.11.2011 tarihine kadar tecil etmediğinizden dolayı asker kaçağı durumundasınız" tarzı bir şey.

okullar bu işlemi kendiler yapmıyorlar mı?
orda burda yakalasalar kolumdan tutup götürürler mi ?

 
okul kendi yapıyor normalde ama bazen evraklar yolda kaybolabiliyor.

normal şartlar altında kısa sürede bu bilgi sisteme geçmez. son duruma göre asker kaçakları aranamıyor ve yakalanamıyordu anca burası türkiye. ne zaman ne olacağı belli olmaz. bir gün bi otelde veya çevirmede karşına çıkabilir.

okulundan öğenci belgesi al. askerlik şubene git durumu açıkla, merak etme kolundan tutup askere götürmezler öyle. bir ihtimal okuldan başka belgeler de isteyebilirler onları da temin et ve şubene teslim et. kafan rahat olsun.
  • orpheus  (29.08.12 00:11:24 ~ 00:12:50) 
evet yapıyorlar, hala okuduğunuza dair bir belge gönderiyorlar gerekli yere. askerlik yoklamasına gittiğimde sizinle aynı sorunu yaşayan biri vardı. oradaki görevli, okulun şu an ismini hatırlayamadığım bir belgeyi göndermeyi ihmal ettiğini, bunu öğrenci işlerine söylemesi gerektiğini söylemişti o kişiye. muhtemelen sizin sorununuz da o şekilde halledilir. isterseniz bir askerlik şubesini arayın, gerekli bilgileri vereceklerdir.


  • isiz ajun  (29.08.12 00:12:41) 
bana da oldu öyle. benim belge gitmedi mi ya da ne olduysa işte. şubeden durumu öğrendikten sonra okula gidip olayı anlattığımda belgeyi tekrar göndereceklerini söylediler. sonra da bir sıkıntı çıkmadı.


  • sanal uyku  (29.08.12 00:15:03) 
polis eve gelip arayınca haberim olmuştu benim de asker kaçağı olduğumdan. karakola gittim, "öğrenciyim ben hala" dedim. görevli polis "o zaman okuldan belgeni al, şubeye kendin git. biz yanında polisle gönderirsek sorun çıkabilir" demişti.


  • oda sicakliginda saklayiniz  (29.08.12 11:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.