[]

Bun Design Bayiliği ?

Oturduğum semtin en hareketli caddesinde , eşim için bayilik başvurusu yapmak niyetindeyim. 3 Büyükşehirden birinin en büyük semtlerinden birinin , sevgi yolu diye tabir edilen , yaya olarak günde ortalama 2.000 kişinin geçtiği , burger king , tüm bankalar , hazır giyimciler , eczaneler , ptt vb önemli dükkanların bulunduğu bir cadde. Yatırım maliyeti maksimum 50.000 TL gibi görünüyor.

Ne diyorsunuz tutar mı , cirolar nasıl olur , bu dükkanın ürünleri geçerli mi , riskli gördüğünüz durumlar nelerdir , eşime yetecek bir karlılık sağlar mı ?

Yorum , görüş ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

 
eski bir esnaf olarak söylüyorum yapmayın. Alışveriş merkezlerinde anca tutunabilen bir bayilikten bahsediyorsunuz. Ki şöyle düşünün yoldan AVMye giden insan alışveriş için gider,yoldan evine işine gitmek için. Bu sebeple zarar etme ihtimaliniz yüksek.


  • Absinthe75c  (28.08.12 20:54:17) 
ben de önermiyorum. ben ne zaman bun görsem içi boş oluyor.


  • avakado soslu portakalli pekin ordegi  (28.08.12 21:09:33) 
İstanbul cevahir avm-de bile pek müşterisi olmuyor. içeri girenlerde ne güzel, ne değişik deyip çıkıyor.


  • ontheroad  (28.08.12 21:21:47) 
Dunyanin en yanlis yatirimi olur


  • esenboga  (28.08.12 21:40:25) 
tchibo'yu düşünseniz bayilik için, eğer yoksa? birkaç çalışan daha gerekebilir belki.


  • marikaki  (28.08.12 22:45:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.