[]

Çanakkaleden İstanbula Otostopla Gitmek

Merhaba Arkadaşlar;

Bir arkadaşımla beraber bayramda otostop çekerek Çanakkaleden İstanbula gitmeyi planlıyoruz ancak şöyle bir sorun var nerden otostop çekmeliyiz bilmiyoruz. Bilen varsa biraz aydınlatabilir mi?

Hörmetler

 
ben bir kaç sefer gittim.
ikitelli otoyol gişelerinden parmak kaldırmaya başlayın. edirne-tekirdağ kavşağından tekirdağa devam edin (gezelim görelim derseniz edirne-uzunköprü-keşan istikametini öneririm. ancak yolu uzatacaktır haliyle). istanbul-çanakkale arasındaki en az aktarmalı yol budur. şansınız varsa 10 saat içerisinde gidersiniz.
eğer yolun acemisiyseniz basit bir karayolu haritası edinin.
  • insanimsi  (13.11.08 17:33:58) 
pardon ben nicke dikkat etmemiştim. seni (görünüşünü/davranışını) tanımadan bunları söylemem kabalık olacak farkındayım ama o yol bu zamanlar biraz tehlikelidir. yani pek tatilci kalmaz. doğan görünümlü şahinler cirit atarlar. tavsiye etmiyorum. eğer amaç maceradan çok para tutmaksa başka alternatifler düşünün. değmez riske.


  • insanimsi  (13.11.08 17:44:04) 
heyyy... sadece nickimde öyle birşey yazıyor! yoksa para tutmak gibi bir amacım falan yok sakın yanlış anlamayın arkadaşım da gay değil zaten, benim gay olduğumu da bilmiyor. ha bu arada bir de bu ikitelli gişeleri nerde?


  • soufigay  (13.11.08 17:45:48) 
istanbul-çanakkale cevabı vermişim:)
olsun. tersi içinde aynı güzergahlar ve tehlikeler geçerli. tek farkı yola eceabattan çıkılması. otostopla gitmeyin.

  • insanimsi  (13.11.08 17:48:58) 
sanırım tekrar anlatmam gerekli. şöyle ki, ben dışarıdan gay olduğu belli olan biri değilim, arkadaşım ise aynı yurtta kaldığım karşı cinslerinden hoşlanan biri. umarım bu kadar açıklayıcı olmuştur.


  • soufigay  (13.11.08 17:52:25) 
tamam bir şey demedim. gitmeyin işte. ya da banane. gene de gitmeyin. çok tehlikeli. keşan civarında ayı görmüştüm. giderseniz de gidin.


  • insanimsi  (13.11.08 17:55:08) 
en güzeli eceabat da feribot cıkısı veya motor cıkısında bulunmak olur herhalde...


  • portakalplus  (13.11.08 20:01:01) 
Çanakale -> Eceabat -> Gelibolu -> Keşan -> Malkara -> Tekirdağ -> İstanbul

güzergahı işinize yarayacaktır...
  • bitti  (14.11.08 01:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.