[]

Kaş' ta ne yapılır?

Selam Akdeniz insanları,

Gözümüzün üstündeki değil Akdeniz Bölgemizdeki Kaş'ta geçirilecek
2-3 günlük tatil için önerileriniz nelerdir? Nerde kalınır? Nerelere gidilir? Neler Yapılır?

 
begonvil hotel de kalinir, zaten merkeze cok yakin oldugu icin aksamlari sallana sallana merkeze inilir. sahildeki meydanda, mavi bar`da bira ve buzlu badem keyfi yapilir. ertesi sabah icin kekova tekne gezisi ayarlanir ve kekova ya gidilir. diger gun de, kaputas ve patara plajlarina ayrilir.


  • freefroglet  (28.08.12 13:42:23 ~ 29.08.12 10:13:27) 
kesinlikle kayaking yapmaya çalışın.


  • average  (28.08.12 13:48:44) 
@freefroglet çok net olmuş tenks. Yalnız beginvil hotel 55€ demiş tek kişilik odaya. Daha makul fiyatlı yerler yok mu Kaş da kalınabilecek bildiğin?


  • hottamale  (28.08.12 13:50:35) 
konaklamaya çok para verme bence. zaten küçük yer merkez sıkıntısı yok. kaş hotelde kal ateş pansiyonda kal ne biliyim.

mavi bara kesinlikle git. red pointte de koparsın. ordan sonra duvar bara geçersin. meydanda bi yer var birasını alan gelir oturur içer işte duvar bar da denir. tekne turu yap. limanağzına uğra
  • metehan01  (28.08.12 13:52:31 ~ 13:57:04) 
limanağzı +1

mümkünse dalış turu.
  • merhum  (28.08.12 13:56:38 ~ 13:57:20) 
hacı yer konusunda (bkz: aphrodite pansiyon) diye bir yer var. evde annem babam bu kadar sıcak davranmıyor bana. kesinlikle orada kal. pahalı da değil. biz 50 tl ye anlaşmıştık. çıkarken "size yanlış oda vermişiz 40 tl alalım sizden" diye eksik para aldılar.


  • cilgin fantezilerin adami  (28.08.12 14:19:45) 
Dalis dersleri alin


  • simone  (28.08.12 16:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.