[]

Sabiha Gökçen Havaalanına gitmek için,

Adapazarı-Haydarpaşa bölgesel yolcu treniyle İstanbul'a geleceğiz ve Havaalanına giden E9 numaralı iett otobüsü varmış, iett'nin sitesinde durakların isimleri var fakat nerede inmemiz gerektiğinden emin olamadık, otobüs duraklarından birine en yakın mesfedeki tren istasyonu hangisi, nerede inmeliyiz?

www.iett.gov.tr


 
Trenden Bostancıda inip biraz sahile yürürsen herhalde T.Özal Bulvarı dediği yere çıkıyorsun.

Kartal da inersen yine sahile yürümen gerekir.Biraz daha uzun sürer.

En uzağıda Pendik.

Ama hepsi yürüme mesafesinde.
  • ilkdefa  (13.11.08 10:38:25) 
valla 2 kişi ve daha fazlaysanız pendikte inip taksiye binin max. 10 ytl tutar zaten eksprese akbil varsa 2 kişi 5 ytl tutar. bence taksi en matıklısı.


  • hector cuper  (13.11.08 12:40:26) 
amaç sabiha gökçen'e ulaşmak olduğu için sevgili hector cuper in dediği gibi, 10 ytl civarı size ağır gelmeyecekse; atın bavullarınızı bagaja, atlayın pendikte bir taksiye o şekilde ulaşın.

fakat otobüsle gitmeyi planlamışsanız, pendik tren istasyonunda inip sahile doğru indiğinizde, ido iskelesini kime sorsanız gösterir zaten kendiniz de görürsünüz tren yolundan aşağı doğru salınınca. oradan E9 a binebilirsiniz.
  • lejant  (13.11.08 14:09:11) 
en garantisi taksi abicim;

pendik garında trenden in dışarı çık solda taksi durağı var hemen, max 10 ytl tutar.

yok dersen, gardan çık büyük bir yaya caddesi ile karşılaşıcaksın solda telefoncu felan var, aşşağıya doğru in migrosu, vodafone u geçip devam et ardından camiyi geç ve en aşşığıda karakol var ordan sahile doğru yürü - otopark var arada - sahil yolunu bul ido'nun iskelesi var, hemen orada ışıklar var orada birine sor, sabihe gökçen'e gidicem havaş felan varmış abi? '' diye yardımcı olurlar.
  • 05  (13.11.08 18:34:04 ~ 18:35:29) 
1- izmitten havaş servisi var. daha çabuk gitmek isterseniz bu en hızlı tercih. pegasusun sitesinde saatleri filan var
2- kadıköyde haydarpaşada yani son durakta indikten sonra valizleri yüklenip bir 500m kadar yürüyorsunuz otobüs duraklarına oradan e-10 'du sanırım ona binebilirsiniz. ekspress temden gider o.
3- yada anlatılan diğer seçenekleri uygulayacaksınız.
  • darknum  (13.11.08 20:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.