[]

Kanal Tedavisi

Merhaba,
Kanal tedavisine başladım bugün,
dişçimin söylediğine göre 0-6 yaş dişimmiş (üst çenemde en arkadan 2.diş)
20 senelik gümüş dolgu mevcuttu, 3köklüymüş, diş arka taraftan çürümeye başlamış, ağrı yapmıştı, sonuç kanal tedavisi...

sorularım şunlar;

1. 240tl gibi bir rakamdan bahsetti bu sizce normal mi? kanal+dolgu

2. bir haftalık süreçte ağrı yapabilir dedi, ağrı kesici olarak öneriniz nedir? (advil kullanmıştım en son)

3. yanındaki dişte te çürüme meydana gelmiş ve buda kanal tedavisi olabilir dedi...acaba film çektirsem dişe herhangi bir müdhale yapmadan kanal mı değilmi öğrenme şansımız var mı? çünkü maddi açıdan bir 240 tl daha şuan benden biraz zor çıkar.

tşkler okuduğunuz için.

 
1- bana 310 demişti 2 dolgu ve 1 kanal için. o yüzden size söylediği fiyat normal bence

2- bana ağrı için kendi bir ilaç yerleştirmişti. dişçine bir sor derim. onda vardır bir şeyler.

3- valla onu iyi takip et. 2. kanal için bana iğneleri vurdu, sonra "aaa gerek yokmuş" dedi. iğne yediğimle kaldım.
  • empty blank  (27.08.12 20:44:06) 
1) normal.

2) (bkz: minoset plus )

3) buna film cekildikten sonra karar verilir.doktor da film çektirecektir zaten
  • spesifikasyon  (27.08.12 20:46:35 ~ 21:19:39) 
1- normal.
2- doktoruna sor.
3- evet var öğrenme şansınız.
  • baldur  (27.08.12 20:49:04) 
bence gayet de pahalı. kanal yaptığı dişi doldurmadan bırakacak değil zaten. bir kanal için 240 çok. (alala herkes normal demiş. diş hekimi olmak lazımdı :/ )

ilaç konusunu diş hekimine soracaksın. o söyleyecek. ağrı yapabilir dediğinde, ne içeyim demeliydiniz. muhtemelen dicloflam verecekti.

film çektirmeden anlar mı anlamaz mı bunu da diş hekiminize soracaksınız. maddi konularda diş hekiminize açık olun. pazarlık yapın mutlaka. diş hekimleri pazarlığa alışkındır. maddi durumunuzu açıklayın, pazarlık yapın vs. hele o fiyat için kesin pazarlık yapın.
  • girl in a coma  (27.08.12 20:49:29 ~ 20:50:49) 
kanal artı dolguyu 300 tlye yaptırmıştım geçen gün şişlide, çok memnun kaldım. sizin fiyat gayet ucuz..


  • feodal moruk  (27.08.12 20:59:52 ~ 21:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.