[]

cuma günü arabayı muayeneye götürcem

- ön fren balataları ve diskleri değişti
- arka fren balataları felan(?) değişti
- el freni sistemi komple yenilendi
- far ayarları yapıldı, sinyaller stoplar falan kontrol edildi
- lastikler yenilendi, rot-balans ayarı yapıldı
- silecekler ve su fışkırtma şeyi güzel çalışıyor
- üçgen reflektör, yangın tüpü ve ilk yardım çantası var
- emniyet kemerleri çalışır ve takılı durumda

700 liraya yakın para harcadım, bir daha sanayiye gitmek istemiyorum. bu araba geçer di mi sevgili duyuru sakinleri? he diyin bana.

 
Yapılmadıysa önceden fren testi yaptır sanayide. Balatalar diskler vs. de değiştiyse ön/arka, sağ/sol sapma olma riski artıyor.

Egzos pulu'nu dışarıdan almak TUV den almaktan daha kolay diye de bir dedikodu var, aklında olsun.
  • skatheist  (27.08.12 22:37:20) 
akşam - karanlık bir ortamda park - sinyal - geri - uzun kısa - sis farı...

bir kişi otursun şoför koltuğuna diğeri de baksın dışarıdan tek tek.
  • uyuyanadam  (27.08.12 22:45:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.