[]

meltem cumbul un olayı ne ?

kendisiyle tanışıklığım lise 2 de bi arkadaşımın telefondan izlettiği malum görüntülerdir bi de bi ay dede li filmde oynuyodu bunların dışında kıvanç la çıkmış bu hatun şimdide yine bu tarz bi herifle evlenmiş yaşı 43 galiba bilmediğimiz bi özelliği mi var bu kadının güzel desem eh işte seksi desem ortalama başka ???




 
malum video ne yaa?


  • aeroflot  (27.08.12 13:42:14) 
@aeroflot almanyada oynadığı bi porno filmi yani


  • she aint you  (27.08.12 13:44:48) 
aeroflot, seks kasedi, oydu değildi epey bi konuşulduydu
bi olayı yok işte bi sürü dizide ve filmde oynadı yeterli değil mi?

  • niye ama  (27.08.12 13:44:54) 
@niye ama kesin o kardeş ben 1.3 mgpxlli telefondan o yüzü net hatırlıyorum yani


  • she aint you  (27.08.12 13:46:30) 
aydınlattığınız için teşekkürler :) seyretmediydim ben
bi de memolide oynuyordu o dizi çok popülerdi (hiç anlamadım niye)

  • niye ama  (27.08.12 13:55:55) 
o filmdeki arkadaş meltem cumbul falan değil arkadaşım. demek ki telefon kamerası dandikmiş. şimdi internette var açıp tekrar izlerseniz görürsünüz o olmadığını. bunun gibi hülya koçyiğit olayı var bir de. benziyorlar sadece.


  • afterdark  (27.08.12 14:24:05) 
@afterdark hakkaten o değilmiş yaa bende şimdi izledim.


  • she aint you  (27.08.12 15:49:59) 
cumbul degil o izledim ben onu alakasi yok


  • iplikci  (27.08.12 16:01:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.