[]

Interrail ile Avrupa Turu

Sevgili duyurucular;

Şimdi; artık 30'lu yaşlarına erişmek üzere olan bir adam olarak alternatif tatil araştırmaları yapıyordum. Bu interrail olayını uzun süre önce duymuştum ancak üniversite yıllarında hep çalışıp hem okula gittiğim için malesef değerlendiremedim. Artık bu günlere kaldı. ilk sorum tam olarak bu. İş hayatına başlamış bir adamın bu tür bir geziden çok rahatsızlık duyup duymayacağını merak ediyorum. Sonuçta konfor delisi değilim hayatımda hiçbir zaman herşey dahil tatile çıkmadım. Hala imkan olursa Şile'ye çadıra bile giderim. Böyle biri için interrail olayı sizce çok kasar mı? İkinci soru, çevremdeki arkadaşlerımın bir çoğu artık yaşlandık psikolojisine girdiği için pek ikna edebileceğimi sanmıyorum. Böyle bir yolculuğa tek başına çıkılır mı? üçüncüsü 15 günlük bir gezinin 1500 avroyu bulacağı söyleniyor. Çok abartmadan bu bütçeyle geziyi tamamlayabilir miyim? Dördüncüsü ise tura İtalya'dan başlayıp Amsterdam'a doğru olan rotanın en iyisi olduğunu söylüyorlar. Bun alternatif başka rota (ana hatlarıyla) tavsiye edebilir misiniz? Özellikle daha önceden giden arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.


 
1-konfor kısmı kişiye göre değişir. "hostelde 8-10 kişi kalabilirim, koku ve sesten rahatsız olmam, ortak duş, tuvalet kullanırım" diyorsan olur. yoksa otelde kalman lazım. bütçe şişer o zaman.
2-tek olur. yolda birileriyle tanışıp onlara takılabilirsin. daha zevkli bile olabilir.
3-15 güne 1500 avro yeter.
4-rota uygun ama uçak biletlerini alman lazım.

bu arada interail biletleri 26 yaş altı için uygun, üstü için pahalı bence. bi de tcdd kuru normalden yüksek alıyordu galiba. 15 gün için otobüsü veya ucuz hava yollarını düşün bence.
  • merhum  (27.08.12 09:12:06) 
  • basond  (27.08.12 17:04:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.