[]

hiç mutlu olamayacağınızı düşündüğünüz anlar oldu mu?

bundan öncekiler de ufak birer tesadüflermiş, bundan sonra da o ufak tesadüfler gibi, 40 yılda bir sıradan mutluluklar yaşarsınız, ama köy insanları gibi 7 24 nolsun be abicim modunda bir mutluluk yaşayamayacakmışsınız gibi?




 
kalıcı bir mutluluk yok zaten bence hayatta. yaşamın akışı içinde yakaladığımız kısa anlar var elimize geçen mutlu olmak için... bunların sayısını ne kadar arttırırsak yanımıza kar kalır ölürken. aslında o yüzden de diploma, kariyer, evlilik, aile gibi kavramlardan daha mutlu eder insanı sistemi reddetip, başına buyruk yaşamak.


  • ruhibirbanyo  (27.08.12 02:12:28) 
Düşündüğüm anlar olmasından çok netleşti o düşünce sanki zihnimde, stabil yani. :)


  • innatedesire  (27.08.12 02:15:14 ~ 02:17:20) 
şu an tam öyle bir haldeyim evet. dinleyiniz: www.youtube.com


  • sekilci zihniyet  (27.08.12 02:27:59) 
(bkz: mutsuzsuzluk)


  • lunedor  (27.08.12 04:08:59) 
yok öyle bir şey.
önce haline bir şükretmek lazım mutlu olmak için. ayrıca mutlu olamayacağım diye kasarsan mutlu da olamazsın haliyle.
hani pozitif düşün derler ya hep... sen de negatif düşüneceğine pozitif düşün. ne kaybedersin?
  • benaslindayohum  (27.08.12 09:49:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.