[]

quaresma olayı

merhaba.

öncelikle fenerbahçe'liyim onu belirteyim adettendir.

bu quaresma mevzusu benim kafamda pek oturmadı açıkçası. şimdi samet aybaba bu adamı istemiyor yıllık ücreti yüksek diye, quaresma da indirime gitmeye yanaşmıyor. bunun üzerine aybaba iyicene siliyor onu, hatta yönetim filan da dışlıyor, "maçı izlemeye bile gelme"ye kadar gidiyor iş.

ama quaresma'nın indirim yapmaya yanaşmayacağı belli, e bu adam oynasa da oynamasa da beşiktaş yıllık garanti parasını vermeyecek mi bu adama? (3m € gibi bir şeydi sanırım, yanlışım varsa düzeltin) bu parayı verecekler yani kaçışları yok, peeki o zaman neden faydalanmayı düşünmüyorlar?

acaba yönetim blöf yaptı da quaresma'nın inadından sonra şimdi de tükürdüklerini yalamak mı istemiyorlar? kadrosu yetersiz çünkü beşiktaş'ın, quaresma'ya ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.

bu olayı pek takip edemedim, belki de çok kritik bir şeyi gözden kaçırdım, boşuna konuşuyorum.

böyle yani, aklıma takılıyordu kaç zamandır, bi bilen vardır diye umuyorum.

 
besiktasliyim;

adnan da yönetim de ne yaptigini bilmiyor, tam bir ilkokul tiyatrosu.
  • google da bulamadim  (26.08.12 19:36:38) 
Bu hafta antremanlara başlayacakmış hocu. Baktılar adamı gönderemiyorlar, bari oynatalım da para bok olmasın deyip. Yakın zamanda da kadro da yer verirler.


  • ifıdieyoung  (26.08.12 19:42:47) 
Yönetim aslında başka teknik direktörlerle anlaşamadı. Mustafa Denizli tamam demişti ancak onun da Quaresma kalmalı dediği için yönetimin anlaşmaktan vazgeçtiği söyleniyor.

Samet Aybaba'nın eski açıklamalarını okuyacak olursanız Quaresma için böyle bir tavır içinde olmadığı görülüyor. Bence şu an yaşanan durumda Samet Aybaba tamamen piyon, yönetimin istediğini yapıyor. Yoksa o da biliyordur takımın halini.
  • thor odinsson  (26.08.12 21:14:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.