[]

andoid kilit ekraninda muzik degistirebilme

sevgili cenesini sol avucuna dayayip sag eli ile mause'u kontrol edenler,

bir android ozurlusu olarak , android telefon icin oyle bir sey ariyorum ki, kilit ekraninda sarkiyi degistirmeme izin versin.

iphone da kilit ekraninda sarki degistirebiliyorsun ya, iste onun gibi bir sey ariyorum. su anda telefonun kilidini(parola filan yok, ekranda elimi dolandirinca aciliyor) acip muzik programindan degistirebiliyorum. bunu nasil daha pratik bir hale getirebilirim ?

kullandigim muzik programi: muzik calar

 
android sürümü kaç? ics ve jelly bean'de vardı bu diye hatırlıyorum


  • hjarteblod  (26.08.12 18:35:05) 
cihaz bilgisinde android surumu olarak 4.0.4 gosteriyor


  • fakyoras  (26.08.12 18:37:05 ~ 18:43:22) 
power amp


  • kta  (26.08.12 18:37:08) 
yamulmuyorsam androidin içinde gelen müzik çalarda bu özellik var. programın bu işi destekliyor olması lazım


  • bonjurkes  (26.08.12 18:37:11) 
power amp: yukledim, ise yaramadi :( zaten iki haftalik triali bedava sonrasinda yine zulum :D

sanirim telefonun icindeki program muzik calar, o da olmuyor :( bir yerden kilit ekranina eklemem filan mi gerekiyor ?
  • fakyoras  (26.08.12 18:42:06 ~ 18:43:54) 
power amp'nin settingsine girdin ve lock screen'i enable ettin değil mi?


  • kta  (27.08.12 13:21:20) 
Go Launcher ve Go Locker Default Theme' de Tema ayarlarından bu özelliği aktif ederek kullanabilirsin. Bu şekilde. %100 çalışıyor.


  • public static function  (27.08.12 13:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.