Giriş
(4)

oto-tag yapan bir program var mı ?

esquiree
müzikleri tarz, sanatçı, albüm diye otomatik olarak yüksek başarı oranıyla tagleyen bir program arıyorum, var mı böyle bir şey ?
müzikleri tarz, sanatçı, albüm diye otomatik olarak yüksek başarı oranıyla tagleyen bir program arıyorum, var mı böyle bir şey ?
0
esquiree
(26.08.12)
winamp ın kendi özelliği var. tüm playlisti seç sağ tıkla send to> autotag
bulunca hepsini uygula deyip kaydedbilirsinç
0
sttc
(26.08.12)
ama winamp'ınki o kadar sağlıklı değilmiş. alakasız tagler yapabiliyormuş. o yüzden daha başarılı bir tane arıyorum
0
🌸esquiree
(26.08.12)
kesinlikle MusicBrainz Picard. eğer yanlış bulduysa sitesinden programa tek tıkla albümü aktarıp aha bu tagleri yaz da diyebiliyorsun. ama görünür tagleri düzenlemek için tag&rename kullanıyorum ayrıca.
0
inugard
(26.08.12)
tag-rename veya foobar ve envai çeşit tag eklentisi.
0
excomzkko
(26.08.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.