[]

klasik müzik önerisi

nedense tıkandım, bulamıyorum kafama göre şarkı. en çok barok dönemi seviyorum. romantik ve klasik dönem de arşivimden eksik olmaz ama barok ve modern dönem kadar sevmem. modern döneme ilgim arttı hatta şu sıralar.

özellikle bu adama aşık oldum

www.youtube.com

piyanoyu allegro'da seviyorum. yavaş tempolarda pek hoşuma gitmiyor ama kemanı her türlü severim.

 
piyanoda ludovico einaudi ile tanıştınız mı?


  • moondalina  (26.08.12 01:56:24) 
teşekkür ederim, iyiymiş bayağı.

piyanoyu solo olarak dinlemek gerçekten güzel. ama diğer enstrümanlarla karşılaştırınca piyano çok radikal kaçıyor bence. ben biraz daha harmonik bir şeyler aradığım için piyanoya pek öncelik vermiyorum.
  • empati kuramayan psikolog  (26.08.12 02:04:30) 
haklısınız ama benim tüm klasik müzik geçmişimi bir yana bırakmamı sağladı. şuan playlist'im bu sanatçıdan ibaret. bir kaç tafsiye vermek isterdim ama ne yazik ki, o kadar aram yok artık.


  • moondalina  (26.08.12 02:07:17) 
teşekkür ederim yine de.

ama cidden iyiymiş. diskografisini aramaya koyuldum bile.
  • empati kuramayan psikolog  (26.08.12 02:16:17 ~ 02:16:28) 
abi ortalik buram buram entellik kokuyorken klasik muzik acildiginda ezberledigim bazi seyleri aktarmak istiyorum.
vivaldi cok iyi haci. dort mevsimi oyle bir caliyor ki hakkatten hissettiriyor yani.
bethofinin 5., 7. ve 9. senfonilerini seviyorum. bir de bu adam bunlari yazarken gittikce sagirligi artiyormus.
caykovski de cok iyi. hem de adam vucudunu olunce bilime bagislamis.

iyi geceler.
  • lorenzen  (26.08.12 03:02:06) 
hic anlamam ben oyle donemlerden falan. aklima ilk gelenlerin linklerini vereyim, belki bi faydasi olur :)

www.youtube.com
www.youtube.com
  • osuruklu  (26.08.12 03:58:12 ~ 03:58:31) 
sana tavsiye verebileceğim yegane kişi beethoven'dir. ilk eserleri klasik tarz ama sonra kendi vizyonunu yaratıp romantik dönemin temellerini atmış. en sevdiğim eserleri senfonileri, piyano sonatları ve bir de quartetleri (yaylı çalgılar için). torrent kullanıyorsan 13.71 gb'lık beethoven'in bütün eserlerini içeren paylaşım var. istiyorsan bulurum linkini.


  • mmrsrkn  (26.08.12 05:30:39 ~ 05:35:00) 
Moddern dedin, al spectral diyarlardan gelsin :
www.youtube.com

Barok'dan buraya atlamak biraz acı olabilir gerçi :)
  • skatheist  (26.08.12 09:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.