(4)
istanbula çalışmaya gidiyorum -istanbulu sevenler ve bilenler-
1 hafta sonra çalışmak için istanbula çağrıldım. internet işi. işyeri şişlide.sabah 9 akşam 6-7.cumartesi çalışılıyor. pazar tatil. bu pazar günü napmamı önerirsiniz? yer şişli mecidiyeköy civarıymış.
1 hafta sonra çalışmak için istanbula çağrıldım. internet işi. işyeri şişlide.
sabah 9 akşam 6-7.
cumartesi çalışılıyor. pazar tatil. bu pazar günü napmamı önerirsiniz? yer şişli mecidiyeköy civarıymış.
0
sisli mecdiyekoy ulasimi kolay biyerdir. kiralardan emin degilim ama uygun bir ev bulabilecegini dusunuyorum. ama en onemli nokta bence maas. maasi nasil?
0
pazar gunun en fazla bı yerde kahvaltı yapar taksimde bir iki bişey içersin , napacan tek gunde.. zaten ev temzliği , kişisel bakım haftaya hazırlık durumlarla tüm gün doluyo.
çok bi plan yapabileceğini sanmıyorum..
0
maaş 2000 TL :( herşey onlara ait.
yol + oda + yemek + 2000 tl maaş?
sizce iyi midir? yapacağımda pek bişi yok aslında. kafama göre takılcam :)
0
🌸
nemo problemo
(
26.08.12)
fena degil ama istanbula tasinmak istiyorsan en azindan bir adim olur senin icin baska islere basvurursun ortam falan yaparsin. bence denemeye deger. olmadi donersin
0