[]

video için müzik önerisi -önemli-

merhabalar duyuru ahalisi,

çok önemli bir iş aldım ve alnımın akıyla çıkmam gerek. müzik konusunda ciddi yardımınız gerekiyor.

bir erkek çocuğunun sezaryen doğum görüntüleriyle başlayıp 11 yaşına kadar olan sürece kadar çekilmiş görüntülerinden sağlam bir klip yapmam gerekiyor ve bu iş benim için çok önemli. eğer gerçekten kaliteli bir iş çıkarabilirsem, hem iyi bir referans olacak hem de bu işi aldığım yerden iş teklifi alabileceğim.

lafı uzattıktan sonra gelelim mevzuya. bu görüntülerle uyum sağlayacak kaliteli bir müziğe ihtiyacım var. yerli tercih etmiyorum. yabancı VEYA enstrümantal olması önemli. ama daha da önemli olan çocuğun hayat hikayesini izlerken izleyiciyi alıp götürmesi. yüzlerce müzik arasında karar veremedim en doğrusuna.

o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. sizlerden çok umutluyum! hayde bre duyuru!

ekleme: şu an için coldplay - paradise üzerinde duruyorum. ama halen emin değilim.

 
@vatanperver

çok teşekkür ederim gerçekten. klasik müzik kullanmak mantıklı fakat ortalama 4-5 dakikalık bir klibin tamamını klasikle götürürsem bayık bir şey olur düşüncesindeyim. ama çocuğun doğumu ve ilk yıllarında klasik müzik ile giriş yapıp sonrasında soft bir geçişle başka müziğe dönmek mantıklı gibi gözüküyor koyduğun linklerden sonra. değerlendirmeye aldım teşekkürler.
  • mr rosebud  (25.08.12 19:40:42) 
www.youtube.com

yavaş bir piyano ile başlıyor... doğum anı için ideal. sonra diğer enstrumanlar ekleniyor (malum çocuğumuz büyüyor) falan filan...

bu olmasa da, bu tarz müzikler uygun olabilir.
  • xenderoth  (26.08.12 07:12:06 ~ 07:12:31) 
oasis-stop crying your heart out da olabilir;
www.youtube.com

piyano intro şart :) bu yüzden coldplay'ler de mantıklı.
  • xenderoth  (26.08.12 07:20:03) 
@xenderoth

çok geç gördüm cevabını. coldplay - paradise ile yaptım klibi az önce bitirdim. ama ilk verdiğin müziği indirip arşive attım. ileriki montajlarımda muhakka kullanırım çok beğendim teşekkür ederim.
  • mr rosebud  (27.08.12 06:23:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.